cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

a54 pürüzsüz hareket çok pürüzlü

(Topic created on: 08-11-2023 03:45 AM)
331 Views
Avcı_S24Ultra
Active Level 9
Options
Galaxy A
Bunu A52de de gördüm A54te de gördüm bi çok samsung telefonunda özellikle prta ve alt segmentte bu sorun var ama samsung'un umrunda değil. en düşük xiaomi telefonunda bile yok bu.. samsung ise hiç umursamıyor.
Son videoda özellikle son harekette aşağı inerken takılıp tekrar devam etmesine bakın bu sürekli oluyır ekran kaydı açınca azalıyor. Samsung bunu problem olarak algılamıyor sanırım servise falam ylnlendi yazılım atıldı ama twlefon aynı..

27 Comments
Galaxy A
s kaç hocam?
carljohnsonn
Active Level 7
Galaxy A
S21 FE
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
S23 kullanıyorum sorun yok
carljohnsonn
Active Level 7
Galaxy A
S21 FE cihaz. Normalde iPhone 13 kullanıyorum da bir kaç uygulama için S21 FE de yanımda.
Galaxy A
cidden samsung bu sene beni 2 defa püşman etti s21 fe düşğnüyordum onu da almam samaung amiral gemisi dışındaki telefonlar dışında işe yaramıyor artık
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
İphone 13 daha iyi olur animasyon konusunda
carljohnsonn
Active Level 7
Galaxy A
iPhone de ki animasyonu ben hiçbir cihazda görmedim. Aşırı optimize ve stabilize çalışıyor ve göze hoş bir animasyonu var cihazın. Bende 1 aydır kullanıyorum iPhone 13 önceden full S21 FE kullanıyordum ama S21 FE bana göre pişmanlık. S21 FE'yi hâlâ kullanma sebebimde bir kaç uygulama iosta yok ondan dolayı **bleep** yüklü kullanıyorum yoksa S21 FE kullanmıyorum fazla
Solution
Vecihi1903
Active Level 7
Galaxy A
Ayarlar - Uygulamalar - X ve Youtube - Depolama - Veriyi sil adımlarini uygulayin. Sorun devam ederse uygulama üreticisine danisabilirsin.