cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

a51

(Topic created on: 11-07-2020 05:15 PM)
277 Views
Demirer0320
Active Level 7
Options
Galaxy A

merhaba Arkadaslar bir sorunum var yardimci olurmusunuz A51 cihazim kendi kendine dokunmatik hareket ediyor dokunmadan ara ara yapiyor bunu ve birde kilavye yazi yazarken yazamiyoruz bunun hakinda bilgisj olan varmi Yardimci olursaniz sevinirim ??

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Ayarlar - Uygulamalar - Sağ üst üç nokta - Sistem uygulamalarını göster - Samsung klavye - Depolama - Veriyi sil yapın.
Sorun düzelmez ise members'dan hata raporu gönderin kontrol edip geri dönüş yaparlar.
Ekran sorunu içinse yukarda arkadaşın dediği gibi cihazın ekranı ıslak, nemli ise elinizde çok terliyorsa bu sorun yaşanabilir.

View solution in context

8 Comments
Tubemate
Active Level 4
Galaxy A
telefonunun şarj sorunu olabilir telefonlar iyi şarj olmadığında kendinden geçiyorlar benim sana tavsiyem telefonunu kapatıp şarj etmen ve hata raporu göndermen öneririm
AndrewMallams
Active Level 7
Galaxy A
Hocam telefonun ekranı ıslak veya nemli ise -eliniz çok terliyorsa muhtemel- bahsettiğiniz şikayete yol açabilir.
0 Likes
Demirer0320
Active Level 7
Galaxy A
peki kilavya yazim hatalari neden uyor yazamiyorum. yazmak istedimi goruyosun yazma sekilini
0 Likes
Galaxy A
Merhaba
Otomatik düzeltme aktif olabilir klavyede
Demirer0320
Active Level 7
Galaxy A
otomatik duzeltme de kapali
0 Likes
Galaxy A
Hata raporu göndermeniz en iyisi olacak.
0 Likes
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Ayarlar - Uygulamalar - Sağ üst üç nokta - Sistem uygulamalarını göster - Samsung klavye - Depolama - Veriyi sil yapın.
Sorun düzelmez ise members'dan hata raporu gönderin kontrol edip geri dönüş yaparlar.
Ekran sorunu içinse yukarda arkadaşın dediği gibi cihazın ekranı ıslak, nemli ise elinizde çok terliyorsa bu sorun yaşanabilir.
Demirer0320
Active Level 7
Galaxy A
anladim kardesim sağol bu hata raporunu anlatabilmem icin bana ornek yazabilirmisin