cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

a51 güncelleme bildirimi hatası

(Topic created on: 04-26-2020 09:57 PM)
2853 Views
byrmkmrl
Active Level 1
Options
Galaxy A

Bildirim panelinde 'android kurulumu' uygulamasından sabit bildirim alıyorum. Uygulama güncellemeleri hazır, devam etmek için kablosuz ağa bağlanın yazıyor. Bağlanıp güncellemeyi yapmak için ilerliyorum, ekranda kurulum için hazırlanıyor yazıyor ama hiçbir güncelleme tepkisi vermiyor cihaz. Bildirim de aynen duruyor panelde. Söz konusu duruma ait ekran görüntüsü ektedir. Daha önce de çözüm için talebim olmuştu. Smart tutor ile baglanıp çözmeye çalıştılar. Fabrika ayarlarına döndürdüler. Sorun çözüldü diyip görüşme sonlandırıldı. Ama görüşmeden hemen sonra yine aynı. Hata raporu gönderdim. Ayarlar-Genel yönetimden fabrika ayarlarına sıfırlama yapın dendi, onu da yaptım yine çözülmedi. O bildirim orada durdukça rahatsız oluyorum. Ekran görüntüsü ektedir.

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba byrmkmrl,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
wifi bağlan o bildirim üstüne dokun bekle kurulacak.
0 Likes
Galaxy A
ne guzel sanlisiniz daha bize yazılım gelmedi android 10 a10s
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
aynen yaa bende Android 10 bekliyorum merakla acaba bu ay mı sonraki ay mı gelicek bakalım.
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
yeniden başlat sonra mobil veri ile yap öyle dene.
0 Likes
byrmkmrl
Active Level 1
Galaxy A
arkadaşlar yazdıklarım tam okunmamış belliki. wifi bağlantısı yapıp güncelleme yapmayı yüzlerce kez denedim. ne güncelleniyor ne de bildirim gidiyor. güncellemeye devam etmek için mobil veri seçimi yapamıyorum. çünkü sedece wifi bağlantısına izin veriyor. bir de cihazım kutu içinden android 10 ile çıktı.cihaz a51 yanlışlık olmasın
0 Likes
Limoncelloo
Active Level 9
Galaxy A

sana tavsiyem önce güncelliyormuş gibi yap aynısını ve hemen ardından telefon açılınca ayarlar - yazılım güncellemesi- wifi üzerinden oto. indiri kapat tekrar o hata ekrana geleceğini sanmıyorum. 

0 Likes
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba byrmkmrl,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD