- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-26-2020 09:57 PM (Last edited 04-26-2020 09:59 PM by user0000011111 ) in
Galaxy ABildirim panelinde 'android kurulumu' uygulamasından sabit bildirim alıyorum. Uygulama güncellemeleri hazır, devam etmek için kablosuz ağa bağlanın yazıyor. Bağlanıp güncellemeyi yapmak için ilerliyorum, ekranda kurulum için hazırlanıyor yazıyor ama hiçbir güncelleme tepkisi vermiyor cihaz. Bildirim de aynen duruyor panelde. Söz konusu duruma ait ekran görüntüsü ektedir. Daha önce de çözüm için talebim olmuştu. Smart tutor ile baglanıp çözmeye çalıştılar. Fabrika ayarlarına döndürdüler. Sorun çözüldü diyip görüşme sonlandırıldı. Ama görüşmeden hemen sonra yine aynı. Hata raporu gönderdim. Ayarlar-Genel yönetimden fabrika ayarlarına sıfırlama yapın dendi, onu da yaptım yine çözülmedi. O bildirim orada durdukça rahatsız oluyorum. Ekran görüntüsü ektedir.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-27-2020 07:01 AM in
Galaxy AMerhaba byrmkmrl,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-26-2020 10:06 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-26-2020 10:10 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-26-2020 10:51 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-26-2020 10:51 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-26-2020 11:38 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-27-2020 02:02 AM in
Galaxy Asana tavsiyem önce güncelliyormuş gibi yap aynısını ve hemen ardından telefon açılınca ayarlar - yazılım güncellemesi- wifi üzerinden oto. indiri kapat tekrar o hata ekrana geleceğini sanmıyorum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-27-2020 07:01 AM in
Galaxy AMerhaba byrmkmrl,
Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Teşekkürler.
MOD