- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Android 11 den önce ekran kaydını açınca telefon çok kasıyordu.Android 11 geldi kasma baya azaldı ama bu sefer de 20 dakikalık kayıt alıyorum mesela son 10 dakikası yok.20 dakika çekiyorum ama videoyu izle ye tıklıyorum 10.dakikadan sonrası sanki çekmemişim gibi dosya bulunamadı tarzı bir şey diyor.Kısacası aldığım ekran kayıtlarının bir kısmı telefona kaydedilmiyor.Çözüm nedir?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-04-2021 08:24 AM in
Galaxy AMerhaba Aphes,
Yaşanılan sorunu incelememiz için, görsellerle birlikte Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-04-2021 01:44 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-04-2021 05:58 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-04-2021 03:58 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-04-2021 05:57 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-04-2021 08:24 AM in
Galaxy AMerhaba Aphes,
Yaşanılan sorunu incelememiz için, görsellerle birlikte Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD