cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

a50 netflix

(Topic created on: 06-15-2020 01:02 PM)
269 Views
KEMKA
Active Level 5
Options
Galaxy A

A50 cihazımda netflix in en yüksek paketini kullanıyorum ama yine de hd desteğini vermiyor araştırdım her cihaza hd vermiyormuş hd desteği olan cihazları netflix kendi sitesinde listelemiş a50 var ama en yüksek paketi kullanmama rağmen hd izleyemiyorum çözümünü bilen var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba KEMKA,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Uygulama optimizasyonları ile ilgili bir durum olabileceği için konuyu, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz. Sorunun devamı halinde, aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
livingtodie
Active Level 8
Galaxy A
telefonunuzun ekranı ultra hd videoları desteklememektedir..
0 Likes
livingtodie
Active Level 8
Galaxy A
ek olarak hdr desteği de yok maalesef.
0 Likes
KEMKA
Active Level 5
Galaxy A
ultra hd değil zaten normal hd 1080p ve netflix sitesinde desteklediğini söylemiş
0 Likes
livingtodie
Active Level 8
Galaxy A
internet hızınıza göre değişen bir durum. full hd açması gerekirdi aslında.
0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba KEMKA,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Uygulama optimizasyonları ile ilgili bir durum olabileceği için konuyu, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz. Sorunun devamı halinde, aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes