- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
06-15-2020
01:02 PM
(Last edited
06-15-2020
01:02 PM
by
User0000005
) in
A50 cihazımda netflix in en yüksek paketini kullanıyorum ama yine de hd desteğini vermiyor araştırdım her cihaza hd vermiyormuş hd desteği olan cihazları netflix kendi sitesinde listelemiş a50 var ama en yüksek paketi kullanmama rağmen hd izleyemiyorum çözümünü bilen var mı?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-15-2020 05:39 PM (Last edited 06-15-2020 05:39 PM ) in
Galaxy AMerhaba KEMKA,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Uygulama optimizasyonları ile ilgili bir durum olabileceği için konuyu, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz. Sorunun devamı halinde, aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-15-2020 01:44 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-15-2020 01:45 PM (Last edited 06-15-2020 01:47 PM ) in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-15-2020 02:44 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-15-2020 03:09 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-15-2020 05:39 PM (Last edited 06-15-2020 05:39 PM ) in
Galaxy AMerhaba KEMKA,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Uygulama optimizasyonları ile ilgili bir durum olabileceği için konuyu, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz. Sorunun devamı halinde, aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/
Teşekkürler.
MOD