Original topic:

a50 gece modu

(Topic created on: 06-08-2020 09:35 PM)
533 Views
BarisS7Edge
Active Level 4
Options
Galaxy A

Arkadaşlar şimdi bir şey farkettim gece moduna aldiğimda renkler biraz daha soluklasiyor 

Birde pubg oynarken ekran parlaklığı aynı olmasına ragmen ya bi anda aydınlanıyor yada biraz düşüyor o ısındığı için mi 
Yoksa bunlar benim cihazimda mi oluyor sadece
11 Comments
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Merhabalar,
Cihazın bir anda parlaklığı değişmesi ısınan cihazları optimize etmek içindir. Ayrıca gece modunda kullandığınız vakit arka plan ve menüler göz almayacak renkler ve tonlar olarak değişir.
BarisS7Edge
Active Level 4
Galaxy A
parlaklığın değişmesini önleyemem mi
0 Likes
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Game Booster'ın bir ayarı. Ama ben kendim kapatmanızı önermem.
BarisS7Edge
Active Level 4
Galaxy A
teşekkür ederim
0 Likes
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Önemli değil :)
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Oyun esnasında parlaklığın azalması game booster 'ın cihazı soğutmak için yaptığı bir işlemdir. Gece modunun bu durum ile bir ilgisi yoktur. Bunu kapatabilirsiniz Resimleri takip edin:

(Fakat bunu kapattığınız takdirde telefon ısındığı zaman Game Booster siz ayarı kapattığınız için telefonu soğutmayacaktır ve telefon normale göre biraz daha fazla ısınacaktır.)
0 Likes
BarisS7Edge
Active Level 4
Galaxy A
teşekkür ederim
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Rica Ederim. Bu forum yardımlaşmak ve sorunları çözmek için var.

Ayrıca: Diğer kullanıcilarin bosuna vakit kaybedip seçenek sunmakla uğrasmaması için yorumun sağ ust 3 noktasından çözüm kabul etmeyi unutmayın.
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba ben Alfatürk
Cihazın bir anda parlaklığı değişmesi ısınan cihazları optimize etmek game booster kullanıyorsan ondan kaynaklıdır .Otomatik kontrolü kapatırsan sorun olmaz