cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

a50 ahize sesi

(Topic created on: 02-24-2020 06:18 PM)
22282 Views
omerselam21
Active Level 5
Options
Galaxy A

Telefon aramalarında karşı tarafın sesi çok az geliyor. Bu sorunu yaşayan başka biri var mı?

13 Comments
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba omerselam21,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-İnteraktif Kontroller-Hoparlör" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, cihaza farklı bir sim kart takarak deneyiniz. Cihazınıza, farklı bir sim kart takarak denediğinizde de aynı sorun görülüyorsa, cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes
omerselam21
Active Level 5
Galaxy A
teşekkür ederim deneyeceğim
0 Likes
cybercider
Active Level 7
Galaxy A
Çok mu az😳. Bende de a50 var kullandığım en yüksek ahize sesi olan cihaz bu. Öyle ki en yüksek seste kulağıma götürmeden duyabiliyorum. kulağıma götürürken de sesi yarıya düşürüyorum. siz cihazı garantiye gönderin bence. bariz bir sorun var.
0 Likes
omerselam21
Active Level 5
Galaxy A
çok az
0 Likes