cybercider
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
İyi günler
Güncelleme sonrası hızlı şarj süresi uzadı. Ancak dikkatimi çeken şu oldu. Bildirim ekranında kablolu şarj diye bir bildirim var buna ek başka bir bildirimde android usb bağlandı diyor 1 sn sonra android usb bağlantı çıkarıldı diyor 1 sn sonra tekrar usb bağlandı diyor. Bu şekilde sürekli bildirim geliyor ama sessiz bildirim olduğundan sadece bildirim ekranını açınca görüyorum. Acaba yazılımsal mı yoksa donanımsal bir sorun mu var. Şarjdan çıkarınca bildirim gidiyor. Bazen gitmiyor yeniden başlatınca gidiyor.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-31-2020 06:29 PM (Last edited 12-31-2020 06:30 PM ) in
Galaxy A
Samsung Members - Yardım al - İnteraktif kontroller bölümünden Şarj cihazı/USB kontrolü yaptığında donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelenmesi için members uygulamasından hata raporu gönderebilirsin. Yazılımsal ise gelecek güncellemeler ile düzeltilebilir.
1 Comment
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-31-2020 06:29 PM (Last edited 12-31-2020 06:30 PM ) in
Galaxy A
Samsung Members - Yardım al - İnteraktif kontroller bölümünden Şarj cihazı/USB kontrolü yaptığında donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelenmesi için members uygulamasından hata raporu gönderebilirsin. Yazılımsal ise gelecek güncellemeler ile düzeltilebilir.