cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

a34 kullanıcılarında bu sorunlar var mı???

(Topic created on: 02-11-2024 09:58 PM)
549 Views
tylerthecreator
Active Level 8
Options
Galaxy A
merhaba, a34'ü aktif olarak kullanıyorum ama bazı sorunlarım var. sizce bunlar ileride sorun yaratır mı?
 1-) telefonun arka kapağı yani kasası içine çöküyor ve hafiften ama çok hafiften bir eğrilik var
 2-) telefon ekranı kapalı iken kilit ekranı için açtığımda değişik bir şekilde bazen saat gidiyor, bazen kilit ekranında açılırken animasyonu yok sayarak açılıyor. 
 daha 1 hafta bile olmadı bu arada. sizce ne yapılmalı
0 Likes
10 Comments
Bk35
Active Level 1
Galaxy A
1. Sorun bende de var, sanırım bütün a34ler böyle herkes aynı durumdan muzdarip
2. Sorun ile henüz karşılaşmadım 3 hafta oluyor kullanalı
0 Likes
Galaxy A
peki düz bir zemine koyup video cekermisiniz rica etsem
0 Likes
Bk35
Active Level 1
Galaxy A
İçe çöküklük yok bende, elle bastırınca içe çöküyor hissiyatı oluyor o pek hoş değil
0 Likes
HasnT
Active Level 6
Galaxy A
0 aldiysan servise ver
0 Likes
Galaxy A
servislerin olduğu bir bölgede değilim ben. yarın satıcıyı arayacağım. hepsiburada konu ile ilgili kayıt açtı
0 Likes
HasnT
Active Level 6
Galaxy A
Telefonun kasasinin eğik olmasi ve arka kapağin yapiskaninin cikmasi sacma 0 aldiysan
0 Likes
Galaxy A
yok kapak yapışkanı çıkmadı, kapak orta kısımdan içe çöküyor
0 Likes
Galaxy A
Merhabalar 4447711'i arayıp karşılaştığınız durumları anlatın onlar size kod yollarlar sizde o kodla kargoya gidiyorsunuz ücretsiz bir şekilde servise yolluyorsunuz gerisini servis halleder Diğer kullanıcılarımızın kolaylığı için Çözümüm işine yaradıysa eğer beni desteklemek için lütfen yorumumu kabul et teşekkürler :)
0 Likes
Furkan1983
Beginner Level 2
Galaxy A
1 hafta once aldim bendr a34 bahseddgin sorunllari gormedim gayet basarili cihaz a23 den a34 gecis yaptim A23 De muazzamdi suya dustu degismek zorunda kaldim akliniza takiliyorsa servise yollayin iciniz rahat edsin
0 Likes