cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

a34 Minecraft kasma sorunu

(Topic created on: 08-18-2024 09:41 PM)
485 Views
tylerthecreator
Active Level 7
Options
Galaxy A

merhaba, ben 9 yıldır Minecraft oynuyorum, son zamanlarda aldığım tab s8+, tab s7 FE cihazlarında rahatlıkla oynanıyor, aktif olarak kullandığım s7 FE olsada ben hep memnundum, ancak şuan tatildeyim ve tabletimi yanıma almayı unuttum, bu durumda telefonum a34'ten Minecraft oynamak istediğimde uzakta bir alana gidecekken kasmaya başlıyor. bu durumda telefonda mı bir sorun var, düşünmeye başladım açıkçası. veya başka arkadaşlarda da mı uzakta bir yer yüklenirken kasma sorunu ortaya çıkıyor, teşekkürler şimdiden cevaplarınız için :)

not: uygulama APK değil, Google play store uzerinden indiriyorum.

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
190710
Active Level 10
Galaxy A
Samsungun uygulaması bu galaxy storedan indireceksin oyun eklentileri diye arat

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Evet Fps Hiç Sabit Görünmüyor Dediğim Gibi Minecraftı Silip Tekrar Yükleyin Veya Chunk Seviyesini Düşürün Veya Game Boosterda Cihaz Isınınca Kare Hızını Düşüren Bi Ayar Var Açıksa O Onu Kapatın

View solution in context

0 Likes
Solution
Aytekinn
Active Level 7
Galaxy A
Galaxy store dan oyun eklentileri i indiriniz, game hub a giriniz, sağ üstteki üç noktaya tıklayınız, oyun eklentilerini seçip game booster plusı açınız oradan oyunu seçin çip max fps modunu etkinleştiriniz. Çözüm olarak işaretleyebilirseniz sevinirim.

View solution in context

30 Comments
190710
Active Level 10
Galaxy A
Bende kasmıyor galaxy a34
Galaxy A
hiç mi kasmıyor yani kasmaktan ziyade hafif takılmalar falan?
190710
Active Level 10
Galaxy A
Hayır olmuyor şaka yaptığımı düşüneceksin ama gerçekten kasmıyor belki çok hafiftir ben farketmiyorumdur sadece ısınma oluyor
Galaxy A
işte çok hafif gibi oluyor bilmiyorum ama yüklenirken veya gezinirken sanki 40-45 FPS gibi yani öyle düşünün
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yoğun alanlarda mı kasıyor yani mesela ormanlık içinde falan
0 Likes
Galaxy A
evet ormanlıkta bu durum daha çok artıyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Orası Yoğun olduğu için fps düşmeleri normal ama işlemcinde yeterince güçlü oyun için
Galaxy A
evet yoksa gider daha düşük bir model alabilirdim yani en azından bunu aldım ama bunun olması çok saçma
190710
Active Level 10
Galaxy A
Böyle Screenshot_20240818_215148_Minecraft_1000022053_1724007109.png