cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

a34 Minecraft kasma sorunu

(Topic created on: 08-18-2024 10:25 PM)
198 Views
tylerthecreator
Active Level 7
Options
Galaxy A

merhaba, ben 9 yıldır Minecraft oynuyorum, son zamanlarda aldığım tab s8+, tab s7 FE cihazlarında rahatlıkla oynanıyor, aktif olarak kullandığım s7 FE olsada ben hep memnundum, ancak şuan tatildeyim ve tabletimi yanıma almayı unuttum, bu durumda telefonum a34'ten Minecraft oynamak istediğimde uzakta bir alana gidecekken kasmaya başlıyor. bu durumda telefonda mı bir sorun var, düşünmeye başladım açıkçası. veya başka arkadaşlarda da mı uzakta bir yer yüklenirken kasma sorunu ortaya çıkıyor, teşekkürler şimdiden cevaplarınız için :)

not: uygulama APK değil, Google play store uzerinden indiriyorum.
Galaxy A
deneyeceğim, teşekkürler
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Rica Ederim 😊👍
Galaxy A
attım üstte
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Evet Fps Hiç Sabit Görünmüyor Dediğim Gibi Minecraftı Silip Tekrar Yükleyin Veya Chunk Seviyesini Düşürün Veya Game Boosterda Cihaz Isınınca Kare Hızını Düşüren Bi Ayar Var Açıksa O Onu Kapatın
0 Likes
Galaxy A
tamam tekrar deneyeyim dediklerinizi
Solution
Aytekinn
Active Level 7
Galaxy A
Galaxy store dan oyun eklentileri i indiriniz, game hub a giriniz, sağ üstteki üç noktaya tıklayınız, oyun eklentilerini seçip game booster plusı açınız oradan oyunu seçin çip max fps modunu etkinleştiriniz. Çözüm olarak işaretleyebilirseniz sevinirim.
Galaxy A
tamam deneyeyim
Aytekinn
Active Level 7
Galaxy A
Sorunuz olursa cevaplayabilirim
playboicarti
Active Level 5
Galaxy A
Bende a34 var kasmadan kullanilmiyior isiniyor 43 derece **bleep** 42 kullanilmiyor wallahi
Galaxy A
evet aynı bendede