cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

a30s kendiliğinden kapanma

(Topic created on: 05-19-2020 11:52 PM)
254 Views
yağmur0
Active Level 1
Options
Galaxy A

Telefonumda son 1 haftadır iki üç kere kendiliğinden donup bir anda ekran gidiyor samsung yazısı çıkıyor 10 15 dakika sonra anca açılıyor bu sorunu yaşayan var mı en son güncelleme geldikten sonra olmaya başladı

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba yağmur0,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi, servis süreci ve iletişim bilgilerini size paylaşabilmemiz için 4447711 Samsung müşteri hizmetleri hattından bize ulaşmanızı rica ederiz. Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.

2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not: Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir. Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

5 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba Ben Alfatürk
hata raporu göndermeni tavsiye ederim samsung members a
yağmur0
Active Level 1
Galaxy A
nasıl gönderebilirim acaba ?
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
samsung members aç + ya bas geri bildirim de bas orada hata raporunu gönderebilirsin
btrrrrrr
Active Level 1
Galaxy A
merhaba apk li sürüm oyunlar yüklendiği zamanlar da yapalıbiyor bunu bazen donanımsal hatalardan kaynaklı da olabiliyor apk sürümlü oyunlar kullanıyorsanız kaldırım sorun bunlarla alakalı değilse müşteri hizmetlerini arayın garantiniz bitmediyse müşteri temsilcisine arızayı bildirin uzaktan yardım ile çözüm sağlanacak olmadı en kötü ihtimal yurtiçi kargo ile anlaşmalı olduğu için samsungdan kargo nosu alın ve servise gönderin %100 çözüm alıcaksınz düşürme sonucu da bundan oluşabilir aynı sıkıntıyı bende yaşamadım ve servisten sonra arızaları giderilmiş şekilde cıhazı aldım
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba yağmur0,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi, servis süreci ve iletişim bilgilerini size paylaşabilmemiz için 4447711 Samsung müşteri hizmetleri hattından bize ulaşmanızı rica ederiz. Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.

2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not: Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir. Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD