cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

a20 şarj sorunu

(Topic created on: 11-04-2020 06:35 PM)
258 Views
selo28
Active Level 1
Options
Galaxy A

Arkadaşlar benim telefonum a20 100 mb lık son güncellemeden sonra şarjı 20 yken 1dkda şarj 1er 1er 1 e düşüyor ve şarja taksanız bile 1 e düştükten sonra şarj olmaya başlıyir sizdede böyle bir sorun varmı telefonu neredeyse hiç şarjda kullanmadım ama son gelen güncellemeden sonra olmaya başladı

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Yazılımsal bir sorundur. Samsung Members interaktif kontroller sayfasından pil testi yapın. İyi sonuç alırsan pil tarafında donanımsal bir sorun yoktur.
İncelenmesi için uygulama üzerinden hata raporu gönderebilirsin. Yeni gelecek olan yazılım güncellemeleri ile sorun giderilebilir.

Verilerinin yedeklemesini alarak cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamayıda bir deneyebilirsin.

View solution in context

Solution
selo28
Active Level 1
Galaxy A
sıfırladım ama aynı hata raporu gönderdim

View solution in context

2 Comments
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Yazılımsal bir sorundur. Samsung Members interaktif kontroller sayfasından pil testi yapın. İyi sonuç alırsan pil tarafında donanımsal bir sorun yoktur.
İncelenmesi için uygulama üzerinden hata raporu gönderebilirsin. Yeni gelecek olan yazılım güncellemeleri ile sorun giderilebilir.

Verilerinin yedeklemesini alarak cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamayıda bir deneyebilirsin.
Solution
selo28
Active Level 1
Galaxy A
sıfırladım ama aynı hata raporu gönderdim