cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

a12 sürüm düşürme

(Topic created on: 09-04-2023 02:56 PM)
274 Views
selcukk
Active Level 4
Options
Galaxy A

galaxy a125f cihazına sahibim şuan android 12 one uı 4.1 kullanıyorum bunu odin ile android 11 one uı 3 e düşürebilir miyim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba selcukk,

Samsung tarafından onaylı olmayan uygulama ve siteler üzerinden yapılan yazılım yükleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Bu tür yetkisiz işlemler, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakabilir.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
sepyadam
Active Level 9
Galaxy A
Sorunun cevabını bilmiyorum fakat bunu yapma sebebinizi merak ettim.
selcukk
Active Level 4
Galaxy A
cihazda doğru düzgün çalışmıyor kasmalar launcher çökmekeri takılmalar olmaya başladı güncellediğimden beri şarj animastyonu bile kasıyor tiktoğa girdim telefon çöktü boot animastyonuna attı
sepyadam
Active Level 9
Galaxy A
Anladım, internet üzerinde sizin telefon modeliniz ile biraz araştırma yaptım, bulduklarım bu şekilde;

Bir kullanıcı: "Odin programı ile anca yapılır o da rootsuz olmaz."

Farklı bir kullanıcı Samsung olmayan bir telefonun android düşürme uygulaması hakkında; Güncelleme sonrasında yaşanan çoğu sorun eski verilerin yeni sürümle uyumsuzluğundan kaynaklandığı için büyük Android sürüm güncellemeleri sonrasında, fabrika ayarlarına dönmek genelde iyi bir fikirdir.

Umarım istediğiniz sonucu elde edersiniz.
selcukk
Active Level 4
Galaxy A
teşekkürler bugün deneyeceğim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba, bunu yapmadan önce cihazınızi sıfırlamanızı öneriyorum. faydalı olacaktır. sorun düzelmez ise, Odin ile Android 11 atabilirsiniz
selcukk
Active Level 4
Galaxy A
2 haftaya aynısı oluyor farkı ülke romları denedim gene aynı sonuç
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba selcukk,

Samsung tarafından onaylı olmayan uygulama ve siteler üzerinden yapılan yazılım yükleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Bu tür yetkisiz işlemler, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakabilir.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes