cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

a 54 şarj olma sorunu

(Topic created on: 04-27-2024 01:50 AM)
526 Views
EMRSMNC
Active Level 2
Options
Galaxy A

03.04 2024 tarihinde  a 54 telefon satın aldım ve şu an telefonum 24. günü bugün sabah telefonumun şarjı bittiği için telefona taktım orijinal bir şarj aleti ama maalesef bir sorunla karşılaştım telefonum bir şarj alıp bir şarj almıyor hızlı şarj gelip gidiyor telefon şarj olup olmuyor sorun nedir acaba ?

Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Şarj kablosunda kopukluk kırıklık oluşmuştur. Başka bir type c kablo ile dene.
EMRSMNC
Active Level 2
Galaxy A

Şu anda ikisiyle de ayrı ayrı deniyorum 2 şarj kablosu da yeni veya orijinal

EMRSMNC
Active Level 2
Galaxy A

2 tane şarj kablosuyla denedim ikisi de yeni ve orijinal ama hızlı şarja geçmiyor ve hâlâ şarj olmama sorunu devam ediyor ?

DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Dediğim gibi servise Gitmeyi deneyin isterseniz. 😊
Usb'de Hata Olabilir. Onlar Gerekeni yapacaklardır.
EMRSMNC
Active Level 2
Galaxy A

Teşekkür ederim deniz bey servisten başka yapmam gereken bir şey var mı telefon servise götürme şansım yok ama yine de teşekkür ederim :)

DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Yani maalesef Bulunmamakta. 😊
Cihazı Sıfırlayabilirsiniz Belki Çözüm olur ama Tek çare servise göstermek maalesef.

Detaylı Bilgiyi ve Talebi 444 7 711 Arayarak edinebilirsiniz.

Bende A54 Ve Orjinal 25W kullanmaktayim Hiç Karşılaşmadım şarj almama Vb. Bir Sorunla.🙏
EMRSMNC
Active Level 2
Galaxy A

Teşekkür ederim sağ olun deniz bey 

DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim kardeşim ne demek.😊 sizde sağolun,
Tüm arkadaşlarımızın temel amacı size yardımcı olmak ellerinden Geldiğince. 🙏
İyi geceler.
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy A
kabloyu ve adaptörü baska cihazda test edin,sorun yoksa yedek alıp cihazı sıfırlayın,düzelmezse teknik servise verin.
Galaxy A
cihazınızın kontrol edilebilmesi için, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakınınızdaki Samsung Yetkili Servis merkezini ziyaret ediniz.

Çevrenizdeki Samsung Yetkili Servisler'ini bulabilmek ve konu hakkında bilgi edinebilmek için linki inceleyebilirsiniz:
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
0 Likes