cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Youtube bataryayı vakumluyor

(Topic created on: 06-23-2020 10:00 PM)
927 Views
Alaaddin2
Active Level 3
Options
Galaxy A

Beyler sizdede böylemi ? 

youtubeye girince 3 video izliyorum bi bakıyorum sarj %15 gitmis telefon a20 neden bukadar çok sarj yiyor batarya durumum sağlıklı herzaman düzgün kullanıyorum telefonu.

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Alaaddin2,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
6 Comments
iboykr123
Active Level 7
Galaxy A
profilime girip, YouTube Vanced Uygulamasına bakın siyah tema desteği ile şarj dostudur..
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Vallahi ben de olmuyor. 1 saatlik video %5 falan yiyor.
_A20_
Active Level 7
Galaxy A
benim telefonumda A20 kardeşim ama cidden youtube bu kadar yemiyor 10dkda %2 felan yiyor

Telefonunun tamamen şarj olmasını beklersen daha iyi olur
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Telefonu karanlık mod ile kullanın, Amoled olduğu için 2-3 saat daha fazla gider
stormqngel
Active Level 3
Galaxy A
kardeş bende a20 kullanıyorum ama 2 buçuk saate %20 felan yiyor full you tube de sende niye öyle
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Alaaddin2,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes