- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Galaxy TAB A9+ USB takıldı ve çıkarıldı sorunuyla 17 Ağustos itibariyle sürekli olarak karşılaşıyorum. İlk karşılaştığımda kapattım 2-3 gün sonra tekrar açtığımda sorunun düzelmediğini sorunun düzeltilmesi için Samsung yetkili servisine göndermek olduğunu düşündüm 20 Ağustos tarihinde de Samsung yetkili servisine göndermek üzere kargoya verdim tablet dün elime ulaştı ama servis raporunda da test edildi sorun ile karşılaşılmadı ibaresi bulunuyordu sorun ile karşılaşılmadı ise neden ben sürekli olarak karşılaşıyorum kapatıyorum geri açtıktan 1-2 dakika sonra aynı sorun sürekli olarak devam ediyor yetkili servise gönderdiğimde de tek yapılan işlem cihazın fabrika verilerine sıfırlanmasıydı muhtemelen sorunun sıfırlanarak çözüleceğini de düşündüler ayrıca tablet ellerine ulaştıktan 4-5 gün sonra kayıt oluşturdular (muhtemelen sırası gelmemişti ya da azami tamir süresini geçmesi gibi bir durum olursa 4-5 gün kazanalım diye de düşünmüş olabilirler) Tablet daha 1-2 aylık.
Sorunun yazılımsal olduğunu düşünmüyorum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-30-2024 05:14 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-30-2024 05:23 PM in
Galaxy ASorun kronik olmayınca ya da yazılımsal olmayınca yetkili servis biz balmayız mi diyor?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-30-2024 05:43 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-30-2024 08:24 PM in