Original topic:

Yenilenmiş telefon alınır mı?

(Topic created on: a month ago)
246 Views
seko-a35
Active Level 5
Options
Galaxy A

ARKADAŞLAR SİZCE YENİLENMİŞ TELEFON TERCİH EDİLEBİLİR BİR ŞEY Mİ MESELA YENİLENMİŞ S24 ULTRA YA GEÇMEK MANTIKLI OLUR MU 12 TAKSİT İMKANI İLE ÇOK MANTIKLI GELİYOR AMA SİZİN GÖRÜŞLERİNİZ NELER? AYRİYETEN DE HANGİ SİTEDEN ALIŞVERİŞ YAPMALIYIM?

12 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Önermem. Özellikle android cihaz alacaksan hiç önermem. Mutlaka bir kusuru olur sonradan kokusu açığa çıkar.
S24FE2400e
Active Level 7
Galaxy A
Uzak dur. Biraz kâr yapayım derken daha büyük zarar edersin. Tamamen kumar . Riske değmez
narcosis
Expert Level 5
Galaxy A
Hiç bulaşmayın
TheTailor
Expert Level 4
Galaxy A
Telefonun ikinci eli olmaz bence bütçe neye yetiyosa onun sıfırını al geç bence kardeşim
Caglar_
Active Level 10
Galaxy A
Yenilenmiş telefon değil mümkünse hiç ikinci el bir cihaz dahi almamaya çalış artık pil döngüsü kullanım biçimi vs derken bütçenin yettiği bir sıfır cihaz almaya çalış. Yenilenmiş cihazlardan kesinlikle uzak durmanda fayda var.
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy A
Hayır.
0 Likes
Galaxy A
Asla alınmaz. Ama mecbursan birkaç aylık veya 1 yıllık kullanım için alınabilir ama mecbursan.
0 Likes
Rdvnsgl
Active Level 5
Galaxy A
sakın ALMA
0 Likes
Duran1223
Active Level 5
Galaxy A
Zamanında cihaz arıyordum yenilenmiş telefon taksit olayı ve fiyat konusunda cezbediyor olabilir ama başıma şöyle bir durum geldi merak ile telefonculara geziyordum easycep şubesini gördüm bakayım dedim. Eski amiral gemisi buldum değişen parçasız (Genelde yenilemiş cihazlarda değişensiz daha iyi diyebiliyorum) cihazın bakanlık onayı belgesi var değişeni yok diye cihazı elime aldım kamera kısmı kendini çok belli ediyordu aynı cihaz evde babamda vardı görünüş olarak farklı duruyordu. Ha belki yenilenmiş cihaz daha hor kullanılmıştır öyle denk gelmiştir bu durumu paylaşmak istedim.
0 Likes