cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Yeni 2023 model a serisinde cikacak cep tel

(Topic created on: 10-26-2022 10:58 AM)
808 Views
Members_SOYZXmX
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba, ben Pelin 8 yılı aşkın samsung galaxy A serisi telefon kullanıyorum ve samsundan cok memnunum.Son telefonum samsung galaxy a5 2017 5.2 inc ekranli fakat artik cok eskidi. Yeni ve daha iyi bir telefona ihtiyacım var ancak yeni çıkan A serisi telefonlar 6.2 inc ve daha buyuk. Ben kullanım kolaylığı ve tasima acisindan 4.7-5.5 inc ekranli a serisi ürünleri sizin yeni  ekonomik ürün gamınızda ne yazıkki göremedim. Umarım ekonomik ve işlevli bahsettiğim boyutlarda yeni a seri tasarımlarınız 2023 te olmasını bekliyorum.iphone Se ,iphone 12 mini ve iphone 13 mini gibi. 2023 yeni A serisinde bu boyutta tasarımlarınız olacak mi bunu merak ediyorum.Bilgilendirme yapabilirseniz memnun olacagim.Olmayacaksa bahsettiğim iphone telefonlardan birini almak zorunda kalacağım. TEŞEKKÜRLER. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Members_SOYZXmX,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

6 Comments
by35
Active Level 8
Galaxy A
Iphone alacak bütçeniz varsa zaten hiç düşünmeden alın A serisinin yeni modelini beklemeye gerek yok
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Samsung türkiye: hemen üretime geçiyoruz 2023 de ekim ayının 17 sinde yeni yeni cep tel yapıcaz tüm yeni çıkan cihazlar android 13 one ui 5.1.1 olucak ve 12 yıl büyük güncelleme alacaktır lütfen olucak gelişmeleri takip ediniz iyi günler😔😃
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Mesela 2023 model a serisi çıktı
A01 core plus a03s plus a02s core bunlar çıktı çoğu hem bende de a03s plus var güzel cihaz😔
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba Pelin ,

Bahsettiğin durum 2019 senesinde yapıldı küçük ekranını yeni tasarım olan A40 serisiydi ama devamı gelmedi

Yeni çıkacak modellerde net bilgi yok ama muhtemelen büyük ekran olacaktır
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Bence bekleyin 2023 a serisi ama artik hep buyuk ekran tasinmasi zor dursada oyle zor deyil
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Members_SOYZXmX,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD