- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba, ben Pelin 8 yılı aşkın samsung galaxy A serisi telefon kullanıyorum ve samsundan cok memnunum.Son telefonum samsung galaxy a5 2017 5.2 inc ekranli fakat artik cok eskidi. Yeni ve daha iyi bir telefona ihtiyacım var ancak yeni çıkan A serisi telefonlar 6.2 inc ve daha buyuk. Ben kullanım kolaylığı ve tasima acisindan 4.7-5.5 inc ekranli a serisi ürünleri sizin yeni ekonomik ürün gamınızda ne yazıkki göremedim. Umarım ekonomik ve işlevli bahsettiğim boyutlarda yeni a seri tasarımlarınız 2023 te olmasını bekliyorum.iphone Se ,iphone 12 mini ve iphone 13 mini gibi. 2023 yeni A serisinde bu boyutta tasarımlarınız olacak mi bunu merak ediyorum.Bilgilendirme yapabilirseniz memnun olacagim.Olmayacaksa bahsettiğim iphone telefonlardan birini almak zorunda kalacağım. TEŞEKKÜRLER.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-26-2022 03:08 PM in
Galaxy AMerhaba Members_SOYZXmX,
Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-26-2022 11:22 AM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-26-2022 11:22 AM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-26-2022 11:25 AM in
Galaxy AA01 core plus a03s plus a02s core bunlar çıktı çoğu hem bende de a03s plus var güzel cihaz😔
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-26-2022 11:27 AM in
Galaxy ABahsettiğin durum 2019 senesinde yapıldı küçük ekranını yeni tasarım olan A40 serisiydi ama devamı gelmedi
Yeni çıkacak modellerde net bilgi yok ama muhtemelen büyük ekran olacaktır
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-26-2022 12:26 PM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-26-2022 03:08 PM in
Galaxy AMerhaba Members_SOYZXmX,
Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.
Teşekkürler.
MOD