cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yazılımdan Anlayan Agalarım

(Topic created on: 03-09-2024 10:28 AM)
579 Views
A145F_Tr
Active Level 3
Options
Galaxy A
Android telefonlarına hiç bunlardan birini yapan varmı?
Stock Rom
Root(Kök Erişimi)
Hard Reset
Fabrika Ayarları
Custom Rom❤️🔥
Deploat
Sürüm Düşürme
Repair Apps
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben yaptim. Yazilimdan anlamaya gerek yok. Ama samsung degil xiaomi ye yapmistim.
A145F_Tr
Active Level 3
Galaxy A
Hocam bende emektar a32 var custom Rom var linegeous ağır biraz ama 6gb Ram olunca sorun olmuyor a14 var birde a14 stok atmıştım birde sürüm düşünmüştüm knox 0 stock Rom garanti dışı bırakırmi tabiki samsung ana kartinda Rom islerini takip eden parçalar vr ama stock ben garanti fişi bırakacağını sanmiyorum sizce?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Stock rom garanti dışı birakmaz sanirim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Doğru yapılırsa sorun olmaz
SukruCil
Active Level 7
Galaxy A
Hard reset yaptım rott attım rom attım ama rom un hangisini kullandım bilmiyorum ikisinden birini kullanmişimdir cıhazın rom zaten telefon çöktükten sonra eğer sıfırlanamazsa güncel 0 android sürümü yüklemek oluyor aynı android sürümü yükseltir gibi 0 dan kuruyorsun cıhazı rom'larda
A145F_Tr
Active Level 3
Galaxy A
Rootsuz olmuyor iphone gibi oluyor Rootsuz Android kısıtlı
0 Likes
SukruCil
Active Level 7
Galaxy A
Aslında andoid de kısıtlama yok iphone gibi değil root la ne yapacağınıza bağlı bu durum ama rotu normalde hem telefoncular hem servisler pek tavsiye görmüyor cıhaz garanti varsa garanti dışı kalıyor diye önermiyorlar garantisi bitince yapabilirsiniz tabi ama dikkatli olmanızda fayda var ben birkeresinde anakartı elime alıyordum yanlış root atılması sonucu cıhaz kitlenebiliyor işletim sistemi kilitleniyor ondan
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Dediklerinden son ikisi dışındakileri yaptım veya yapıyorum. Ama bunların hiçbirini yapmak için öyle ahım şahım bir yazılım bilmeye gerek yok.
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba A145F_Tr

Ürüne yetkisiz müdahale ile kurulan resmi olmayan yazılımlar cihaza kalıcı zarar verebildiği gibi ürünü garanti kapsamı dışına da çıkarabilmektedir. Stabil kullanım için yetkisiz işlemleri önermemekteyiz. 

Teşekkürler. 
MOD

jhosepA13G80
Active Level 9
Galaxy A
Xiaomi de yapa bilirsiniz o yazılımda iyi ve çözülmesi kolay ama Samsung sorun yurt dışında aldığına bile ıemı atılması zor