Resolved! Solved

Original topic:

Yazılım Sorunu Var?! Lütfen Yardım Edin.

(Topic created on: 01-27-2025 07:36 PM)
405 Views
adımıgizlitutarım
Active Level 6
Options
Galaxy A
Arkadaşlar tam 5 dakika önce telefonu şarjdan çıkarıp açtığımda "Yazılım sorunu var. Güncelleme varsa yapın. Eğer yoksa müşteri hizmetlerine bağlanın." gibi birşey dedi. O anın paniĝiyle ekran fotoğrafı almayı unuttum. Acaba ne oldu. Eğer bi düşünceniz varsa yorumlara yazabilirsiniz.
Fotoğraf;

image

image

Arkadaşlar gördüğünüz gibi böyle oldu. Nolur yardım edin bildiğiniz şeyler, öneriler falan varsa yoruma yazın.

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
leaderwind07
Active Level 6
Galaxy A
Wi-Fi üzerinden otomatik güncellemeler, cihazınız için önemli yazılım iyileştirmeleri sağlar. Ancak, güncelleme işlemi sırasında cihazınızı kapatmanız sorunlara yol açabilir. Güncelleme indirilirken veya yüklenirken cihazın kapanması, dosya bozulmalarına neden olabilir. Bu durum, hata mesajları almanıza ve cihazınızın beklendiği gibi çalışmamasına sebep olabilir. Güncelleme tamamlanana kadar cihazınızın açık kalmasını sağlamak önemlidir. Böylece, kesintisiz bir güncelleme süreci ve istikrarlı bir sistem performansı elde edersiniz. Otomatik güncellemeleri tercih ediyorsanız, cihazınızın şarj durumuna ve Wi-Fi bağlantısının istikrarlı olduğuna emin olun. Bu önlemler, olası sorunları minimize etmeye yardımcı olacaktır.

View solution in context

Solution
tsubasa20
Active Level 9
Galaxy A
arka planda yazilim yuklerken kapatmissiniz her halde ben boyle algiladim

View solution in context

0 Likes
Solution
tsubasa20
Active Level 9
Galaxy A
Yazilim yuklerken baglanti gitmis ve hataya yol acmis

View solution in context

0 Likes
11 Comments
Solution
leaderwind07
Active Level 6
Galaxy A
Wi-Fi üzerinden otomatik güncellemeler, cihazınız için önemli yazılım iyileştirmeleri sağlar. Ancak, güncelleme işlemi sırasında cihazınızı kapatmanız sorunlara yol açabilir. Güncelleme indirilirken veya yüklenirken cihazın kapanması, dosya bozulmalarına neden olabilir. Bu durum, hata mesajları almanıza ve cihazınızın beklendiği gibi çalışmamasına sebep olabilir. Güncelleme tamamlanana kadar cihazınızın açık kalmasını sağlamak önemlidir. Böylece, kesintisiz bir güncelleme süreci ve istikrarlı bir sistem performansı elde edersiniz. Otomatik güncellemeleri tercih ediyorsanız, cihazınızın şarj durumuna ve Wi-Fi bağlantısının istikrarlı olduğuna emin olun. Bu önlemler, olası sorunları minimize etmeye yardımcı olacaktır.
Galaxy A
Ama en son ki güncellememde galiba öyle birşey yok diye biliyorum ama belki öyle olabilir. Bilgi için teşekkürler.
Solution
tsubasa20
Active Level 9
Galaxy A
arka planda yazilim yuklerken kapatmissiniz her halde ben boyle algiladim
0 Likes
Solution
tsubasa20
Active Level 9
Galaxy A
Yazilim yuklerken baglanti gitmis ve hataya yol acmis
0 Likes
Galaxy A
Teşekkürler. Ama yinede tam bilgi almak için geri arama kaydı yaptırdım bekliyorum.
0 Likes
tsubasa20
Active Level 9
Galaxy A
insallah ciddi bir sorun yoktur
0 Likes
Galaxy A
İnşallah🙏. Ama yinede ciddi gözüküyor.
0 Likes
tsubasa20
Active Level 9
Galaxy A