Original topic:

Yardım

(Topic created on: 08-28-2025 08:06 PM)
157 Views
Muhammed6754
Active Level 9
Options
Galaxy A

Beyler nasıl uygulamaların iconlarını değiştirmem lütfen detaylı anlatın

18 Comments
Galaxy A
goodlock theme park indir icon kismina gel duzenleye bas gerisi gelir
kereewm
Expert Level 4
Galaxy A
Önce Goodlock uygulamasını yüklemelisin

Ardından Goodlock uygulaması içinde bulunan Theme Park modülünü kurmalısın

Theme Park modülüne girerek aşağıdan "icon" menüsüne gelip yapabilirsiniz
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy A
Bu arada ben goodlock tan theme park ı indirmeye çalışınca E13 Ya da E03 hatası veriyor ve inmiyor (S24 FE)
0 Likes
kereewm
Expert Level 4
Galaxy A
S24fe de böyle bir hata vermesi çok enteresan. Depolamayı ya da Goodlock uygulamasının güncellemelerini bi kontrol edin
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy A
Saolun ama gerçekten annemin s7 edge sinde yaptığım 4 k 60 fps ile s24 fe deki 12 mp ilr yaptığım hd 30 fps video boyutu eşit oluyor ben ne yapayım ... sd card backup dosyasını pc ye arttırdım oh 12 gb im oldu demiştim ama daha 1 hafta olmadı ve 255.9/256 GB diyor du çok saolun neyse artık pc en erken 2 sene en geç 4 5 yıl sonra kutusundan çıkartma şansım var (ailem sd card backup u aktarana kadar başımın etinş yediği için geri kalanını aktaramdadım videoların (ilk defa kamerayı 14.5 yaşında kullanmama izin verdiler önceden telefonumun kamerasını bile yaptırmama izin vermiyorlardı bu yaşta da telefon değiştirince en kğçğk titreşimden sonra bile açıp kamerayı kontrol ediyorum odak vb. Problem var mı diye ve o zamanlar yanımda gerçekten tuşlu nokia ile fotoğraf video çekenler vardı (çok çok zoruma gidiyordu bu arada Allah Olmayanlarada Nasip Etsin İnşallah)))
kereewm
Expert Level 4
Galaxy A
**bleep**🙏. Google Fotoğraflara yedeklenen görselleri kendi galerinizden temizlerseniz bolca yer açılır aslında hocam
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy A
1 gram güvenemiyorum 50 gb üyelik almıştım onedriveden sonra in inal kapandı şimdi onunla uğraşıyorum sırf bunun için gittim 2 tb ssd aldım hata yaparsam pc emden olacaktım 3 saat 30 dk Uğraştım taktım düzelttim ama bu oldu sonuç ama teşekkürler en kötü olasılıkla 6 ay 100 gb hediyemi kullanacağım
0 Likes
kereewm
Expert Level 4
Galaxy A
Bence kullanın. Papara kart vs çıkartın ayrıca. Rahatlarsınız
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy A
Papara var ama bu seferde bizim evden sadece 2 bina uzaktaki şok (ailemden gizli yapıyorumbu harcamaları o yüzden eskiden yakın diye korkmuyoruz dediği için ailrm brni en yakın oraya gönderdiğinden kasiyerler gıcık aldı dğzenli para yğklrmemden şimdi büyğdüm ve ininal kapanınca da kasaya bir şey yapmışlar daha kart okutmadan geçersiz barkod diyor benim de tek şansım tramvayı tek başıma kullanmaya gitmek çünkü 3 dk yürmr mesafesinde atm var o da 5 defada 1 filan denk geliyor zamanımın bol olduğu zaman ki yükleyeyim ve babam la da aram bu aralar bozuk haftalık eski haline düşünce planlarım bozuldu ama teşekkürler ama alırsam onedrive alırım daha güvenilir geliyor)