cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yardım

(Topic created on: 08-28-2024 02:31 AM)
209 Views
Havva45
Active Level 4
Options
Galaxy A

Arkadaşlar merhaba, telefonum samsung galaxy a52 gayet sorunsuz çalışıyordu. Dün öğlenden beri ekran donmaya ve kasmaya başladı. Bir ara ekran tamamen gitti ve garip ses çıkartmaya başladı kapatıp açtığımda ekran kısa bir süre geliyor sonra tak diye gidiyor. Arayınca çalıyor, bildirim geliyor ancak görüntü yok. Ekranın tamamen gitmesi gibi bir durum da yok dediğim kapatıp açınca ekran geliyor. Sizce neden olabilir?

11 Comments
Galaxy A
Virüs olma ihtimali var
0 Likes
Havva45
Active Level 4
Galaxy A
Virüs bulaştıracak bir şey de yapmadım neden olabilir? Bana telefon çöküyor veya virüs bulaşmış gibi geldi hakikaten.
0 Likes
Galaxy A
Bu virüs çok kolay bir şekilde cihaza girer, google playden yüklenen bir uygulamadan bile virüs gelebilir, bu sorunu daha önce yaşamadım ama senin yerinde olsam formatlardım
0 Likes
Havva45
Active Level 4
Galaxy A
Peki verilerimi nasıl kurtarabilirim
0 Likes
Galaxy A
Samsung account ta yedek al ama hızlı ol yedekten hemen sonra formatla
0 Likes
Galaxy A
Ama bir sorunu araştır derim virüs olmayadabilir
0 Likes
Galaxy A
Ya da sadece sıcaktan da olabilir
0 Likes
Teksam
Active Level 7
Galaxy A
Merhaba hayırlı geceler,
Yaşadığınız sorun birçok sebepten kaynaklı olabilir. Ben sizinle bir çözüm yolunu paylaşacağım fakat sorunun sebebine bağlı olarak çözülmeme ihtimali de var, ondan dolayı sizle paylaşacağım çözüm yolları işe yaramazsa tekrardan bana ulaşabilirsiniz. 1.Cihazınıza sd kart bağlıysa çıkarmayı deneyin. 2. Telefonunuzun şarjı tamamen bitene kadar bekleyip sonrasında şarj etmeyi deneyin.
0 Likes
okyans
Active Level 3
Galaxy A
Teli buharlı ortamda mesela banyo yaparken kullanma derim
0 Likes