cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yardım

(Topic created on: 09-16-2023 07:06 PM)
335 Views
mehmethan
Active Level 4
Options
Galaxy A

Merhabalar,

Nfc ile kredi kartımı kaydedim nasıl kullanabilirim, nfc özelliğini açıp telefonun arkasına tutuyorum titriyor ama okuttuğum kartı görmüyor
Cihaz samsung a52

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bhkc
Active Level 7
Galaxy A
Ayarlar,bağlantılar,nfc ve temassız ödemeleri açın aşağıda temassız ödemeler kısmına gelin. Buradan hangi bankayı seçmek istiyorsanız uygulaması olmak şartıyla seçin. Daha sonra kartınızı seçmeniz yeterli

View solution in context

16 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Hangi uygulama ile kaydettiniz?
mehmethan
Active Level 4
Galaxy A
Uygulama kullanmadan kaydettim
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Ekran görüntüsü?
Bhkc
Active Level 7
Galaxy A
Ayarlar,bağlantılar,nfc,temassız ödemeler Screenshot_20230916_200203_Settings_1000082414_1694883723.png
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Uygulama ile kaydetmiş olmuyor mu?
Bhkc
Active Level 7
Galaxy A
Hangi bankanızı kullanmak istiyorsanız onu seçmek zorundasınız. Haliyle mobil banka uygulamasını indirmelisiniz. Ve tercihlerde ekran görüntüsünde olduğu gibi bankayı sececeksiniz
Solution
Bhkc
Active Level 7
Galaxy A
Ayarlar,bağlantılar,nfc ve temassız ödemeleri açın aşağıda temassız ödemeler kısmına gelin. Buradan hangi bankayı seçmek istiyorsanız uygulaması olmak şartıyla seçin. Daha sonra kartınızı seçmeniz yeterli
mehmethan
Active Level 4
Galaxy A
Peki dediğiniz ayarları yaptım,ödeme esnasında nasıl yapıcam direk telefonu post makinasımı tutucam
Bhkc
Active Level 7
Galaxy A
Nfc özelliğiniz açıksa direkt telefonu post makinesine dokundurmaniz yeterlidir.