Original topic:

Yardım Edermisiniz

(Topic created on: 09-18-2025 01:08 AM)
557 Views
akfır
Active Level 3
Options
Galaxy A
Merhabalar Samsung A56 aldım şarjı 100'e çıkmıyor ayrıca sarjdayken hersey kapalı İken 90 dan sonra sarj etmek yerine şarjı azalıyor orijinal adaptör ve kablolar İle denedim olmadı pil koruması İle alakalı degil sonra teknosadan almıştım oraya servise verdim Samsung servisine gitti bugün teslim aldım belgede hiçbir arıza olmadığını belirtilmiş eve gittim değişen bıseu olmamış daha yepyeni telefon okadar para verdım ne yapmam lazım
42 Comments
kagans23
Active Level 9
Galaxy A
Samsung'a sorunun düzelmediğini, eğer ilgilenmezlerse tüketici hakem heyetine başvuracağını söyle.
0 Likes
akfır
Active Level 3
Galaxy A
Nerden ulaşacağım
0 Likes
akfır
Active Level 3
Galaxy A
Oraya yazdım ama bısey yapmadıklarını söylediler
0 Likes
kagans23
Active Level 9
Galaxy A
https://mena.samsung.com/tr/rm-vs-reservation

Dostum bu linkten uzaktan destek talebi oluştur. Servis merkezine gitmeden destek oluyorlar telefonda. Görüntülü destek de var. Formu doldur kayıt oluştur. Onlar seni ararlar. Aradıklarında da sorun çözülmezse direkt para iadesi veya değişim talep et. Kabul etmezlerse veya servise ikinciye gönderip yine düzelmezse tüketici hakem heyetine başvur hakkını savun. Ayıplı mal satamazlar.
akfır
Active Level 3
Galaxy A
Benlik bir sorun yoktur degılmı orijinal adaptorle ediyorum kasadan denedim herseyi denfım
0 Likes
kagans23
Active Level 9
Galaxy A
Destek kısmına bas sağ alttan. Sonra tanılama testi başlat. Pil durumunu kontrol ettikten sonra testi durdurabilirsin. Sende pil durumu normal olarak mı gözüküyor bir bakar mısın?1758147924275.jpg1758147924295.jpg1758147924311.jpg
0 Likes
akfır
Active Level 3
Galaxy A
Normal diyor
0 Likes
kagans23
Active Level 9
Galaxy A
Üzgünüm başka yapabileceğim bir şey yok. Yukarıda dediğim şeyi uygulayabilirsiniz.
0 Likes