Original topic:

Yan tuşlar

(Topic created on: 01-29-2026 07:47 PM)
206 Views
ahmeta365g
Active Level 4
Options
Galaxy A

Ne kadar dayanıklılar ses açma kısma tuşu bozulmaması için yardım menüaü kullanıyorum güç tuşu bozulmasın diye ekran çift tıklama özelliğini kullanıyorum sizce biraz abartılı mı?

10 Comments
Ozi_S23
Active Level 8
Galaxy A
Sanki bş tık yaa çok değil 😂
Ozi_S23
Active Level 8
Galaxy A
Şöyle söyleyeyim 8 yıllık samsung telefonum hâlâ duruyor. Uzun bir süre aralıksız kullandım. Hiçbir sıkıntısı yok. Çok düşünmeyin böyle şeyleri
yns24u
Expert Level 5
Galaxy A
O kadar da hassas değiller. Yardım menüsü ile uğraşmaya değmez en kötü ucuza halledilir.
Galaxy A
hayır,hiç de abartılı değil aksine çok mantıklı bir hareket.Bende de aynı şekilde ayarlı çünkü düğmeleri korumak cihazı korumaktır😊🙏
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Birde sen bunlara uyma de 😂 hiç düşünnedim açıkçası
Galaxy A
nasıl yani?
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Dediğin cümlenin sonu için demiştim bırak bunlara uyma diye 😂 sizin gibi hiç düşünmedim ve zaten bunların basma ömrü var hemwn bozulmaz ve teledon 3 5 yıl sonra değişiyor şahsen bendekiler öyle hep 😂 bozuluyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Evet ama havalı olsun diye yapıyorum desen ses açma kapama dahil yapılıyor o zaman güzel 😂 şöyle deyim telefon bozulunca yada kırılınca neden tuşları kullanmadım demiyeceksen güzel . Good luck te one hand denilen uygulama var orda ekranın yanlarına tuş atıyorsun gibi kenardan ortaya doğru çekiyorsun yada uzun tutuyorsun işlem geliyor stadığın ses seviyesi ayarlama telefonu kapatma geri tuşu herslde uygulama açmada olması lazım onu tavsiye ederim en fazla güç tuşunu telefonu açmak için kullanırsın. Tuşların basma ömrü olur yani telefon bozulur tuşları yine sıkıntısız olur şahsen j5 prime nin tuşunda sıkıntı yok hiçbirisinde ve telefon bozuk 😂
enes45
Beginner Level 2
Galaxy A
Hocam 10 seneye anca bozulabilir o da bir ihtimal