Original topic:

Ya bu a16 ya ne zaman gelecek one ui 8 yıldım usandım ya

(Topic created on: 11-13-2025 10:29 PM)
312 Views
güncellemegelartık
Active Level 3
Options
Galaxy A

Her gün kontrol etmekten yıldım usandım ya niye gelmiyor ya ne testi ne şeyi artık çıldırdık tüm forum a16 a24 kullanıcıları a06 ya geliyor a07 ye geliyor yok a16 a24 gelmiyor artık Samsung un bu yaptığı şeyden bıktım ya 16 ekim diyor 1 ay geçti umursamıyorsunuz 4g modellerine a serisinede tamam ben burada çok güzel performans beklemiyorum a serisi sonuçta ama verdiği takvim sözünü yerinde duracak herkes sırf gelmiyor diye a16 yı bırakıyor daha sabah gördüm a26 a36 ya geçen herkes usanmış artık mesela a26 ya 2 ekim dendi 3 ekim günü geldi 1 güne razıyız 1 ay ne ya a55 a34 falan 31 ekim deniyordu herhalde 6 ekimde geldi bir kez şöyle yaptı Bi heveslendir ya her gün uyandığımız zaman bakıyoruz ya bugün bugun gelecekmi düşüne düşüne bir hal olduk sananda one ui 10 gönderiyor one ui 7 gönderirken bu kadar geç gelmemişti işlemcisi düşük geç gelir diyenler var a06 a07 işlemcisi çok mu iyi ki a16 a24 e göndermiyorlar diyeceklerim bu kadar umarım anlamışsınızdır dediklerimi.

15 Comments
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy A
Bu hafta gelsin bir zahmet.
0 Likes
Galaxy A
Hafta bitti yemin ederim artık benim umudum kalmadı hiç bir şeye yarında gelmez diğer günde diğer günde yarın gelmezse yemin ederim tüm paramı harcayıp iPhone 12 ye falan geçicem
0 Likes
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy A
Yarın kesin gelmezde, Pazartesi ümitliyim.
0 Likes
Galaxy A
Döngüye girdi artık bu her hafta ben böyle düşünüyorum ben aslında 2 aydır buradayım neyse diyorum velahavli diyorum 16 ekim gelmedi 1 gün sonra dedim sabırla velahavli ile gün bitiyor 1 ay sonra yazarım gelmezse ama gelir dedim 1 ay önce 16 ekim günü demiştim buraya içimi döktüm ama şuna herkes emin olsun Samsung yazılım konusunda sınıfta kaldı
0 Likes
oguzhanbey
Active Level 3
Galaxy A
Kisa surede gelicektir mutlaka bir sebebi vardir
0 Likes
Galaxy A
Sebebi var ise takvimdeki tarihi değiştirsin ne bileyim 30 kasım yazsın milleti umutlandırıp kendisine sürekli böyle mesajlar gelmesin o zaman bizde güzelce markayı kullanalım
0 Likes
oguzhanbey
Active Level 3
Galaxy A
Haklisiniz umarim bir an once gelir
0 Likes
Galaxy A
A07 ye de geldi bugün önceki gün neye geldi hatırlamıyorum salı herhalde a06 ya gelmişti düşükten yüksek modellere doğru veriyor neyin mantığı bu bilmiyorum a24 ile a16 ya aynı anda verirlerse 2 madalya göndereyim ben aynı gün 2 cihaza gönderen marka tebrikler diye
0 Likes
oguzhanbey
Active Level 3
Galaxy A
Evet ben a07 kullanicisiyim bugun geldi sanirim yeni cikan model oldugu icin once davranildi
0 Likes