cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Yaşadığım arızalar

(Topic created on: 04-02-2023 12:57 PM)
196 Views
Ozzy1717
Active Level 6
Options
Galaxy A

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle A53 telefonumu garantiye yollayacağım yakın zamanda ve yaşadığım birkaç arızayı dile getirmek istiyorum bunlar garanti kapsamına girer mi size danışmak istedim

1 - Telefonum hiçbir darbe almadı ama sallayınca içinden bir ses geliyor tıkır tıkır şeklinde
2- Telefonum bazen durduk yere hiçbir şey yapmasam da ısınıyor.
3 - Telefonumda pilim eskiye göre çok hızlı bitiyor özellikle %15 ten sonra
4 - Bunu önceki telefonumda da yaşadım ve bu garanti kapsamında biliyorum. Amoled yanığı sorunu yaşıyorum. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Ozzy1907,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
6 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
1 o ses sorun deyil ois var yani cift lens kamerdan geliyor titremeye karsi onlem ozelik yani
2 one ui 5.1 den solayi biraz fazla isiniyor ve piliniz ondan hizli gidiyor 3 4 guncelleme duzelecektir herzaman olur bu sorun buyuk geldiginde
3 garantiye girer amoled yanigi
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy A
1-Sebebi Ois normaldir
2-bişi diyemem sıfırlama yapın yada servis temiz yazılım yüklesin
3-evet bende yaşıyorum
4-ekran yanığı hangi bölgede
Ozzy1717
Active Level 6
Galaxy A
Ekran yanığı whatsapp simgeleri ve üstteki şarj bilgilerinin olduğu kısımda. Gölge şeklinde her zaman görünüyor
0 Likes
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy A
bir çok kişi parmak izi okuyucusunun olduğu kısmı yanık gibi görüyorda ondan dedim
0 Likes
Ozzy1717
Active Level 6
Galaxy A
Parmak izinde sorun yok
0 Likes
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Ozzy1907,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes