cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

YETKİLİ SERVİSE FABRİKA ROM YÜKLETME

(Topic created on: 12-08-2024 04:24 PM)
178 Views
Okt_Yld
Active Level 2
Options
Galaxy A

Herkese tekrardan merhabalar. 

Sormak istediğim;

1) A53 5G Telefonuma Samsung Mobile yetkili servisinde fabrika rom yükletmek istiyorum. Fakat yetkili serviste Samsung'un fabrikasyon rom'u mu, yoksa  Sammobile, Samfw vs gibi  sitelerden ulaşılabilen rom'ları mı yüklüyorlar ? 

2) Yetkili serviste rom yükleme yapacak olan teknik personelin orjinal fabrika rom mu, yoksa Sammobile/Samfw'den indirilen rom mu kurduğunu nasıl anlayabiliriz ? 

3) Yetkili servisin rom'u yükledik diyip de,  aslında yüklemeden , sadece recovey'den wipe atması ihtimali % kaç ? Ve bu nasıl anlaşılır ? 

4) Yetkili serviste telefonuna rom yükletip de sorun yaşayan oldu mu ?

5) İstanbul'da fabrika rom yükletebileceğim en güvenilir Samsung Mobile yetkili servisi hangisidir ? Rom yüklerken görmek istiyorum, yanlarında bulunabilir miyim ? 

6) Fabrika rom yükletme ücreti yetkili serviste ne kadardır ? 

Şimdiden herkese teşekkürler.

13 Comments
Woozi
Active Level 8
Galaxy A
Servis rom mu yüklüyordu ben ilk defa duydum
0 Likes
emrecanA21s
Active Level 7
Galaxy A
Yetkili servis romu dediğin fenrir ama kapalı sistem yani sadece servis atabilir 3.kişilere kapalı yani servisin atabileceği rom eğer garantin varsa ücretsiz yazılımı fenrir (Servisin Programı) ile atarlar bu arada wipedata yapmazlar için rahat olsun benim gittiğim yetkili servis güvenilirdi gözümün önünde atmıştı yazılımı bilgisayara bağlıyor cihazı fenrir ile hemen yazılım atıyor öyle recovery moda filan almıyor cihazı.

Dipnot:Eğer Garantin Yoksa Ücretli Atarlar Yazılımı.
Okt_Yld
Active Level 2
Galaxy A

2 Yıllık garanti süresi doldu. Ücreti karşılığında yaptırmak istiyorum.
Fakat kafamdaki soru işaretlerini konu açıklamasında yazdım. 

Yetkili servis personeli "Fenrir" aracılığıyla değil de, kolayına gelecek şekilde Sammobile,Samfw rom'u atarsa bunu nasıl anlarız ? 

Hangi yetkili servis bu konuda güvenilir ve bu işlem yapılırken teknik personelin yanında işlemi görebilir miyiz ? 

Bu işlemin ücreti nedir ?

emrecanA21s
Active Level 7
Galaxy A
Bunu yapamaz servis güvenebilirsin ama iyi servise gitmen gerekir merak etme servis fenrirden başka bir yolla yazılim atamaz

Ama iyi bir servise gitmen gerekir.

Destek bilişimi önerebilirim sana.
Okt_Yld
Active Level 2
Galaxy A

Teşekkürler. Garanti bitti. Ücretli attıracağım. Siz "Destek bilişim" de mi yaptırdınız ?

emrecanA21s
Active Level 7
Galaxy A
Evet destekbilişimde işlem yapılmıştı benim cihaza dediğim servise güvenebilirsiniz.
Okt_Yld
Active Level 2
Galaxy A

Teşekkürler

emrecanA21s
Active Level 7
Galaxy A
Rica ederim.
0 Likes
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy A
Samsung Yetkili servisleri fabrika romu yükleyemez çünkü cihazın almış olduğu güncel yazılım hangisi veya en son kullandığı yazılımı yüklerler yeni yazılım atma işlemi bu şekilde olur