Resolved! Solved

Original topic:

YAVAŞ SARJ

(Topic created on: 09-22-2022 12:20 PM)
318 Views
YORULDUKsamsug
Active Level 2
Options
Galaxy A

Telefon samsung A31 telefon sarjı bitti sarja taktım ve 11 saat 49 dk diyor şaka herhalde dedim söktüm taktım sarj yuvasın temuzledim adaptör kablo falan orjinal kutudan çıkan yardımcı olun lütfen 

9 Comments
Solution
beykozluA
Expert Level 5
Galaxy A
Kablo yıpranmış olabilir.
Galaxy A
Kablonun yıpranmış ama kablo çok ucuz ve çakma maldan üretilmiş kendi kendine döküldü
Solution
beykozluA
Expert Level 5
Galaxy A
Orjinal bir şarj kablosu alın hem cihaziniz için daha iyi olur.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm

Cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum Samsung menbırs
Uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden hata raporları seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisine bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazın sorununuzun sıklığını seçip raporu gönderdikten sonra uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman bir bildirim gelecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüşü sağlayıp ne yapmanız gereken hakkında bilgilendirmesini yapacaklardır
Bu durum yazılımsal hata olma ihtimali de var
Galaxy A
Sarj olsa 3-4 yapacam direk
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yeni bir orijinal Samsung şarj cihazı alıp cihazınızı tekrar şarj etmeyi deneyin
Galaxy A
Teşşekürler ama en düşük kablo 100tl olsu yinede teşşekürler
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Önemli değil her şey pahalı maalesef hiçbir ürün fiyatını hak etmiyor
Galaxy A
Yani evet ama samsug verdiği kablo kalitesi baya düşük