cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Xiaomi 67w a55 cihazımı 15w şarj ediyor.

(Topic created on: 10-27-2024 01:53 PM)
203 Views
Batuahn17
Active Level 3
Options
Galaxy A

Başlıkta yazdığım gibi evde 67w şarj aleti var a55 cihazımı kendi samsung 15w aletimle şarj ettiğimde 1.45 dk civarı şarj oluyor Xiaomi şarj aletinde de aynı süre tab s9 fe + tabletim var onuda 15w 3 saat falan Xiomide de o süre ayarlardan bişey falanmı açmam gerek samsung aletlerde biraz tuzlu yardımcı olursanız sevinirim 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Adaptörün üstünde desteklediği watt değerleri yazar. Kullandığınız adaptörde 25w çıkışı yoksa ama 15w varsa; telefonunuz da 15w desteklediği için 15w ile şarj oluyordur.

View solution in context

0 Likes
8 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Cihaz ne kadar wat destekliyorsa o kadar sarj der isterse 1000 w takın aynı süre olacaktır
0 Likes
Batuahn17
Active Level 3
Galaxy A
Onu biliyorum a55 25w destekliyor tabletim 45w destekliyor ama 15w lık adaptörün ettiği süreyle aynı sürede ediyor sorun orda
0 Likes
Solution
Galaxy A
Adaptörün üstünde desteklediği watt değerleri yazar. Kullandığınız adaptörde 25w çıkışı yoksa ama 15w varsa; telefonunuz da 15w desteklediği için 15w ile şarj oluyordur.
0 Likes
lykiaareal
Active Level 4
Galaxy A
Orijinal samsung adaptörü kullanmadığınız için daha yavaş şarj oluyor diye biliyorum.
0 Likes
CENGOs21fe
Active Level 4
Galaxy A
Şarj kablosu olarak hangisini kullandınız samsung orijinal kablo ile denediniz mi bazı kablolar süper hızlı şarjı desteklemiyor
0 Likes
Batuahn17
Active Level 3
Galaxy A
Xiaomi nin kendi kablosu
0 Likes
CENGOs21fe
Active Level 4
Galaxy A
Bazı xiaomi kabloları süper hızlı şarj desteklemez sadece hızlı şarj eder samsung yada başka bir kablo denemelisiniz bence orijinal kablo ile şarj et cihaz soket girişine zarar verebilir,
0 Likes
AtaKan54
Active Level 5
Galaxy A
Xioamide yuksek hizli sarj yazisini samsungda goremezsiniz bu bence yazilimsal 20w 25w adaptorlerde samsung veya baska markalari (mi haric) kullaninca super hizli sarj yazmasi lazim
0 Likes