cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Wifi

(Topic created on: 4 weeks ago)
185 Views
Görkemm
Active Level 3
Options
Galaxy A

image

Vodafone son model modemine gecti 50 mbs internet otomatik olarak wifi 6 ya bağlanıyor bunu nasl 5 ghz veya 2.4 ghz ye alabiliyorum bilen varmı
10 Comments
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy A
Müşteri hizmetlerini aradığınızda 5ghz ve 2.4 ü farklı isim olarak ayarlatabiliyorsunuz
0 Likes
Görkemm
Active Level 3
Galaxy A
Benmki otomatik 6 ya bağlanıyor ama 6 yıda ayırır lar mı
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy A
Modemin 5ghz destekli bir modem wifi6 desteklediğine göre
Sen ara de ki hem 5ghz hem de 2.4 olarak ayarlar mısınız?
Onlar halleder
0 Likes
ygtknca
Active Level 9
Galaxy A
Otomatik 6 ya bağlanır zaten hocam 5ghz kapatınca 6 da kapanmış olur ama 2.4 ile hız kayıpları bluetooth sorunları yaşarsınız
0 Likes
mertys
Active Level 9
Galaxy A
Bilmediğimden soruyorum 6 ne oluyor tam olarak ? Yada 6 ile bağlanınca ne farkı varki ?
0 Likes
ygtknca
Active Level 9
Galaxy A
Çok farkı var sayısal verileri hatırlamıyorum ama 5GHZ ile bağlanıyosun aslında donanımsal olarak yok ama herhangi bir hız kaybı veya çekim sorunu pek yaşamıyorsun
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy A
Wifi⁶ modeminin desteği
Ama modeminniçine girip görürsen wifi⁶ aktif değil. Hızınla alakalı. Modeminniçine sadece o ağa bağlı olanlar girebilir, müşteri hizmetleri birşey yapamaz. Ve 5ghz veya 2.4ghz seçeneği yine sizin modemin içine girip ayarlardan yapmanız ile alakalı. Yani her türlü sisin yapmanız lazım.
Galaxy A
Hocam değişiklik gösterebilir ama tarayıcınız 192.168.1.1 yazın ondan modem arayüzüne erişmeniz lazım orda genellikle admin admin (modemden modeme değişiklik gösterir).oradan desteklediği sürece 2.4 ghz ve 5.0 ghz ağlar oluşturup bağlanabilirsiniz.
0 Likes
ygtknca
Active Level 9
Galaxy A
Almana gerek yok hocam wifi6 5ghz altında bağlanan farklı bir sistem donanımsal olarak olan bir şey değil sorun ne ki
0 Likes