- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Sıfırlasam bile devam ediyor film izliyorum ilk ses gidiyor sonra bluetooth kapanıyoraonra wifi gidiyor 5sn sonra açılıyor ardından wifi açılıyor özellikle gece çok fazla oluyor sizde de oluyor mu?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-28-2023 01:45 PM (Last edited 06-28-2023 02:36 PM ) in
Galaxy AWifi modeminizde sorunlar olabilir.
Wifi modeminizin fişini tak çıkar yapın telefon internet kablosunu kontrol edin. Hangi modemi kullanıyorsanız onun müşteri temsilcisi ile görüşün.
Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.
Modeminizi yeniden başlatmayı ve farklı Wi-Fi ağlarında bağlanmayı deneyiniz.
Yaşadığınız durum devam ederse; cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Sorun devam ederse Samsung Yetkili Servisine gidin
Detaylı bilgiler için Samsung Yetkili kişilerden destek alabilirsiniz 444 77 11.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-28-2023 01:45 PM (Last edited 06-28-2023 02:36 PM ) in
Galaxy AWifi modeminizde sorunlar olabilir.
Wifi modeminizin fişini tak çıkar yapın telefon internet kablosunu kontrol edin. Hangi modemi kullanıyorsanız onun müşteri temsilcisi ile görüşün.
Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.
Modeminizi yeniden başlatmayı ve farklı Wi-Fi ağlarında bağlanmayı deneyiniz.
Yaşadığınız durum devam ederse; cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Sorun devam ederse Samsung Yetkili Servisine gidin
Detaylı bilgiler için Samsung Yetkili kişilerden destek alabilirsiniz 444 77 11.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-28-2023 02:00 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-28-2023 02:02 PM in