cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Wi-fi ve Bluetooth kendi kendine kapanıyor

(Topic created on: 06-13-2023 01:06 PM)
3345 Views
1card1
Beginner Level 3
Options
Galaxy A

A32 telefonum durduk yere wi-fi ve Bluetooth kapatıyor ve tekrar açıyor bunu kendi kendine yapıyor ve bazen diğer telefonlar İnternete bağlı olmasına rağmen benimki bağlanmıyor telefon dana yeni 1 ay bile olmadı alalı lütfen yardım edin

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Merhaba

Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.
Modeminizi yeniden başlatmayı ve farklı Wi-Fi ağlarında bağlanmayı deneyiniz.

Yaşadığınız durum devam ederse; cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Detaylı bilgiler için Samsung Yetkili kişilerden destek alabilirsiniz 444 77 11.

Teşekkürler

View solution in context

3 Comments
narcosis
Expert Level 5
Galaxy A
Cihaz hakkinda + Sıfırla alanina girip ağ ayarlarını sıfırla yapın sonra wifi'ye yeniden bağlanın
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy A
wifi güç tasarrufu modu açıktır. Kapatın. Uygulamalar-Wifi yazın göreceksiniz.
Solution
Galaxy A
Merhaba

Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.
Modeminizi yeniden başlatmayı ve farklı Wi-Fi ağlarında bağlanmayı deneyiniz.

Yaşadığınız durum devam ederse; cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Detaylı bilgiler için Samsung Yetkili kişilerden destek alabilirsiniz 444 77 11.

Teşekkürler