- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
A32 telefonum durduk yere wi-fi ve Bluetooth kapatıyor ve tekrar açıyor bunu kendi kendine yapıyor ve bazen diğer telefonlar İnternete bağlı olmasına rağmen benimki bağlanmıyor telefon dana yeni 1 ay bile olmadı alalı lütfen yardım edin
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-13-2023 04:11 PM (Last edited 06-13-2023 04:14 PM ) in
Galaxy AMenü > Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.
Modeminizi yeniden başlatmayı ve farklı Wi-Fi ağlarında bağlanmayı deneyiniz.
Yaşadığınız durum devam ederse; cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Detaylı bilgiler için Samsung Yetkili kişilerden destek alabilirsiniz 444 77 11.
Teşekkürler
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-13-2023 01:50 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-13-2023 02:01 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-13-2023 04:11 PM (Last edited 06-13-2023 04:14 PM ) in
Galaxy AMenü > Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.
Modeminizi yeniden başlatmayı ve farklı Wi-Fi ağlarında bağlanmayı deneyiniz.
Yaşadığınız durum devam ederse; cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Detaylı bilgiler için Samsung Yetkili kişilerden destek alabilirsiniz 444 77 11.
Teşekkürler