Original topic:

Wi-fi kararsızlığı

(Topic created on: 4 weeks ago)
142 Views
KEMSA
Expert Level 2
Options
Galaxy A
Sayın moderatörler, 
Bu konuyu burada daha önce de açtım ama sizlerden hiç ilgilenen olmadı, Samsung Galaxy a34 5G telefonum ve Samsung Galaxy tab A11 8.7 inç x130 tabletim var bu tabletlerden ikisinde de şöyle bir sorun yaşıyorum wi-fi evdeki fiber modemden 5 Ghz gelirken bazen zayıflayıp 2.4 GHz ye düşüyor daha sonra 5 GHz tekrar güçlü olarak devreye girince telefondaki wi-fi sistemi 5 ghz'yi algılamıyor ve 2.4 ghz'de kalmaya devam ediyor 
Bunu 5 ghz'ye getirmenin tek bir yolu var o da wi-fi'yi tekrar açıp kapatmak ama telefon bunu kendisi algılamıyor bundan başka evde bir tane Huawei tablet 3 tane iPhone telefon var onlardan hiçbirisinde böyle bir sorun yok bu bir yazılım sorunu mudur lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz?, bunu nasıl düzeltebiliriz?bu telefon veya tabletin ayarlarından teknik olarak düzeltilebilecek bir şey değil Android sistemini ve ayarlarını iyi bildiğimden dolayı tüm ayarları aklınıza gelebilecek tüm ayarları inceledim maalesef çözüm yok,yardımcı olursanız sevinirim. 
Saygılarımla .

4 Comments
MimarSinan
Expert Level 1
Galaxy A
Samsung bayisine götüe
isim_00
Active Level 9
Galaxy A
Telefonların 5ghz algılaması wıfı donanımına bağlı yalnıs bılmıyosam oncekı cihazım m20 dı oda bulamıyorum 5ghz suankı cıhazım buluyor
Mertcan39
Expert Level 3
Galaxy A
Ben bunu s8 kullanırken Samsung koreye kadar ilettim aylarca uğraştım sonuç bizde böyle dediler. Ek olarak Samsung iki router arasında geçişlerde de sorun yaşıyor.
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A
Merhaba KEMSA,

Gönderilen raporların incelenmesi ve nedenlerin tespit edilmesi, biraz zaman alabilir. Samsung Members üzerinden göndermiş olduğunuz herhangi bir hata raporuna uzun süre dönüş alamadıysanız, hata raporunu tekrar göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak.

Teşekkürler.
MOD