Original topic:

Whatsapp sorunu

(Topic created on: 03-24-2021 06:46 PM)
1585 Views
zeh16
Active Level 1
Options
Galaxy A

Galeride net olan fotoğraf ve videolar whatsapp durumunda bozuluyor sebebi nedir ? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Bu sorun WhatsApp ve instagram da var olduğunu defalarca soran kişiler hep oldu özellikle WhatsApp da daha kötü duruyor diyenler de oldu ama bu cihaz ile ilgili bir sorun değil tamamen uygulama kaynaklı bir sorundur

View solution in context

9 Comments
PriceTR
Active Level 8
Galaxy A
Uygulama kaynaklı bir problem. Whatsapp video atarken video kalitesini düşürüyor maalesef. İnstagram uygulamasında da aynı şekilde. Sırf bu yüzden telegram kullanmayı seviyorum. Hiçbir şekilde kaliteyi bozmuyor olduğu gibi foto video paylaşabiliyosunuz.
zeh16
Active Level 1
Galaxy A
Evet öyleydi ancak bu aralar aşırı derecede kötü diğer durumlar netken benim attıklarım aşırı bulanık
PriceTR
Active Level 8
Galaxy A
Kameranızda bir sorun varsa smasung merkeziyle iletişime geçebilirsiniz. Ama kameranız net çekiyor ise fotoğrafı galeri üzerinden whatsapp ta paylaşmayı deneyin bir nebze kalite artabilir. Ama her türlü whatsapp kaliteyi bozuyor maalesef.
RecepF
Expert Level 5
Galaxy A
resim ve videoların çözünürlüğü düşmesi WhatsApp tarafından en düşük seviyeye düşürülüp yükleniyor
zeh16
Active Level 1
Galaxy A
Bir kaç yerde yorum okuduğumda bu sorun samsung telefonlarda galeriden kaynaklı bir sorun olduğunu belirtmişler ancak ne kadar doğru bilemiyorum
RecepF
Expert Level 5
Galaxy A
WhatsApptan kaynaklı tamamen duruma yükleyince 5 megabytlık görüntüyü sıkıştırma yapıyor 200kbyte düşüyor, kişiye orijinal göndermek isterseniz bu yöntem mevcut

PhotoGrid_1616602208656_172859.jpg

Solution
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy A
Bu sorun WhatsApp ve instagram da var olduğunu defalarca soran kişiler hep oldu özellikle WhatsApp da daha kötü duruyor diyenler de oldu ama bu cihaz ile ilgili bir sorun değil tamamen uygulama kaynaklı bir sorundur
Kadir1995
Active Level 4
Galaxy A
Whatsapp kaynaklı bir sorun veri tasarrufu sağlamak için kaliteyi düşürüyor uygulama
zeh16
Active Level 1
Galaxy A
Kesinlikle katılıyorum son zamanlarda iyice bozuldu