Resolved! Solved

Original topic:

Whatsapp görüntülü arama

(Topic created on: 03-25-2020 12:00 AM)
686 Views
EmrahA04
Active Level 6
Options
Galaxy A

Selam herkese

Wifiye bağlı iken tarafima Whatsaptan görüntülü veya normal arama yapıldığında telefonum çalmıyor. Yaklaşık 15 dk sonra arandigima dair bildirim geliyor. 
Mobil veride iken hiçbir sıkıntı yok.
Ağ ayarlarını sıfırlayıp wifiyi tekrar bağladım sorun devam ediyor. 
Başka ne sebep olabilir.  

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba EmrahA30S,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Bu durum için, modeminizi yeniden başlatmayı ve farklı Wi-Fi ağlarında bağlanmayı deneyiniz. Yaşamış olduğunuz durum devam ederse ve farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

1 Comment
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba EmrahA30S,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Bu durum için, modeminizi yeniden başlatmayı ve farklı Wi-Fi ağlarında bağlanmayı deneyiniz. Yaşamış olduğunuz durum devam ederse ve farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD