cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Whatsapp Mesajları Gecikmeli Gidiyor

(Topic created on: 08-15-2024 10:44 AM)
324 Views
cattppowe
Active Level 2
Options
Galaxy A
Merhaba

Galaxy A34 telefonumda Whatsapp mesajları 40 50 saniye gecikmeli gidiyor. 

Whatsapp sildim tekrar yükledim ancak düzelmedi. 
Ne yapmam gerekiyor ciddi anlamda bozuyor iletişimi.
Whatsapp Mesajları 40 saniye gecikmeli gidiyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba cattppowe,

Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu konuda uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
20 Comments
KingBro
Active Level 4
Galaxy A
Quick panelden senkronizayson açık mı bakmanı tavsiye ederim. Bir de internet hızını kontrol edebilirsin.
KingBro
Active Level 4
Galaxy A
Eğer çözülmezse whatsapp desteğiyle görüşebilirsin
cattppowe
Active Level 2
Galaxy A
Teşekkürler ama senkronizasyon açık, internet hızım iyi diğer uygulamalarda sıkıntı yok.
KingBro
Active Level 4
Galaxy A
Anladım, whatsapp destek hattıyla konuşmak isteyebilirsin. Diğer mesajlaşma uygulamalarında da benzer bir durum yaşamıyorsan eğer.
Galaxy A
Uygulama kaynaklı ise whatsapp'a geribildirim gönder uygulama geliştiricisine play store'dan ve ya uygulama içinden bize ulaşın kısmı var oradan da Whatsapp'a yazabilirsin eğer telefon kaynaklı ise samsung Whatsapp canlı destek var ordan samsung'a yazabilirsin
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy A
adaptif pil tasarrufu,adaptif güç tasarrufu,güç tasarrufu açıksa o etkiler.Uygulamalara gidip uygulama arka plan kullanım tiklerini aç
cattppowe
Active Level 2
Galaxy A
Teşekkürker. optimize seçeneğindeydi. kısıtlanmamış seçeceğine getirdim. bakalım bir şey değişecek mi. 1723717119518.jpg
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy A
rica ederim🥰
cattppowe
Active Level 2
Galaxy A
sorun çözülmedi maalesef