cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

WhatsApp

(Topic created on: 01-17-2021 11:19 AM)
873 Views
Nisiii
Active Level 1
Options
Galaxy A

Telefondan wp içinde fotoğraf çekince fotoğraflar ters dönüyor fakat bu dönme ayna modu için olan dönme değil çektikten hemen sonra fotoğrafı döndirüyor ayarlardan heif modu kapalı fakat hâlla aynı sorun devam ediyor.Telefonum A71

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Nisiii,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
20 Comments
KraliAhmetiko
Active Level 7
Galaxy A
benimde telefonum a71 bendede aynısı oluyor sanırım son güncellemeden sonra oldu
Nisiii
Active Level 1
Galaxy A
ben konuştum fabrika ayarlarına dönmemi önerdiler uygulamadan da kaynaklı olabileceğini söylediler.Bende de güncellemeden sonra oldu maalesef
KraliAhmetiko
Active Level 7
Galaxy A
olmuyo kardeşim çok denedim
KraliAhmetiko
Active Level 7
Galaxy A
şu whatsapp gizzlilik sözleşmesinden sonra hatta hesabımı kalıcı olarak sildim tekrar yükledim olnuyor
Nisiii
Active Level 1
Galaxy A
bende fabrika ayarlarına döndürdüm ondan sonra oldu, telefonu servise vereceğim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yok kardeşim tahminimce büyük ihtimal ekran boyutu veya görüntü çözünürlüğü ile alakalı bende aynı sorunu yaşıyorum ;(
Nisiii
Active Level 1
Galaxy A
nasıl düzelebilir kii yani ilk aldığımda yoktu böyle bir şey gayet güzeldi :(
Karaprens61
Expert Level 1
Galaxy A
kardesim telefonun kamera ayarlarini sıfırla bide fotoğraf çekerken yan tutma.. bende oluyor ben kamera ayarlarını sifirladim düzelti
Nisiii
Active Level 1
Galaxy A
yaptım ama yan çekerken hâla aynı şey devam ediyor oto döndür açıkken çekince bir şey olmuyor ama
0 Likes