cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

WhatsApp üzerinden bazen bildirim sesi gelmiyor

(Topic created on: 12-13-2024 02:41 PM)
157 Views
ichsefs
Active Level 2
Options
Galaxy A

A34 Telefonunu kullanmaktayım faka problemin telefonla alakalı olmadığını düşünüyorum ama bazen WhatsApp üzerinden bana gönderilen mesajların bildirim sesi gelmiyor halbuki bilidirm sesi açıkta titreşim açıkta fakat bildirim sesi falan gelmşyor bazen diğer uygulamalardada olmuyor fakat en **bleep** WhatsAppta oluyor bu durum ne yapmalıyım bildirim ayarlarına falan hepsine baktım hepsi açık durumda bildirim sesinin gelmemesi için bir engel yok ama bazen gelmiyor sebebini bilen varmı acaba

12 Comments
ęto
Active Level 6
Galaxy A
birkaç gündür bende bu sorunu yaşamaktayım, cihazlarımız aynı
ichsefs
Active Level 2
Galaxy A
ben uzun süredir yaşıyorum fakat bu aralar çok fazla olmaya başladı
0 Likes
ęto
Active Level 6
Galaxy A
güncellemelerle alakalı mıdır acaba yada direkt uygulamayla mı alakalı, ama rahatsız edici gerçekten bildirimin geldiğini görüyorum ama ses gelmiyor
ichsefs
Active Level 2
Galaxy A
evet önemli birşey olduğunda falan hızlıca haberim olmuyor bazen çok sıkıntı durum ya son güncellemelerden oldu veya meta tabanlı uygulamaların hatası umarım çözülür cidden rahatsız ediyor
0 Likes
greenhead
Active Level 3
Galaxy A
aynı sorunu aylardır yaşıyorum. 2 farklı telefonda deneyimledim ve çözümünü bulamadım. tek düşüncem sorunun sadece meta uygulamalarında yaşandığı
ichsefs
Active Level 2
Galaxy A
olabilir instagramda falanda oluyor bazen meta da sıkıntı olabilir bu tip uygulamalar meta ya geçince böyle sıkıntılar çoğalmaya başladı
0 Likes
Galaxy A
Hocam good locktan ses asistant indirip oradan wp sesini komple kısmayı dene
ichsefs
Active Level 2
Galaxy A
hocam bildirim sesini çalmıyor bazen sesi kısık açık onu demiyorum mesaj gönderiliyor bana ama bildirim sesi gelmiyor sadece bildiirm merkezinde gözüküyor
0 Likes
Galaxy A
Garipmiş hocam, titreşimi açabilir ya da akıllı saat kullanabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum