cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Watch 4 uyku puan uyku kalitesi

(Topic created on: 4 weeks ago)
230 Views
SerkanA55-GS
Active Level 6
Options
Galaxy A
Günaydın herkese. bugünkü uyku puanım 93 vermiş gayet iyi uyumuşum arkadaşlar sizlerde durum nasıl siz saatinizi gece takıyor musunuz uyku ve kalp oksijen değerini ölçmek için😍
image

image

19 Comments
raivernn
Active Level 3
Galaxy A
Geceleri rahatsız etmiyormu saat? Ben watch6 classic kullanıyorum biryerlere vururum diyede bir yandan takmiyorum
SerkanA55-GS
Active Level 6
Galaxy A
Yok alışdim ben sürekli takıyorum. ben şimdiye kadar vurmadım saati bir yere.sagligi takip etmek açısından takıyorum 😊
Tony_Stark_
Active Level 5
Galaxy A
Bir yere vururum diye korkuyorsan koruyucu alabilirsin. Ben koruyucusuz kullanıyorum şimdilik bir şey olmadı. Safir kristal cam ve bezel kısmı saati korur zaten.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy A
Ya ben Watch 4 un doğru ölçtüğünü pek düşünmüyorum. Kullanıyorum fakat daha derin uyuduğum halde (his olarak) bana hep 40 45 dk derin uyku diyor
SerkanA55-GS
Active Level 6
Galaxy A
Evet bazen yanlış ölçebiliyor özelikle kol nemli olduğu günler mesela daha önce sitresi yanlış ölçüyor diye gönderi açmıştım ben ben bir Huawei fit 2 kullanıyorum fakat o daha düşük veriyor puani benzeri anlamadım bende Samsung burda iyilestirme yapması lazım
Aykut
Expert Level 5
Galaxy A
Bende huawei band 6 var o daha doğru ölçüyor gibi. Samsungta hata payı çok var
SerkanA55-GS
Active Level 6
Galaxy A
Bence de şüpheli durum umarım güncelleme yoluyla düzeltilir
Aykut
Expert Level 5
Galaxy A
Bu gece iki saat ile test edip sonuçları paylaşacağım yarın
SerkanA55-GS
Active Level 6
Galaxy A
Aynen bencede yapın yapabilirseniz bende denerim iki saati olmasa mantıklı valla