cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

WIFI ile Uygulamalara Giremiyorum

(Topic created on: 10-19-2024 01:02 PM)
174 Views
Mustafa318
Active Level 1
Options
Galaxy A

Wifi'ye bağlıyken telefondan uygulamalara giremiyorum. Örneğin Spotify'a girince çevrimdışı görünüyorum sadece indirdiğim şarkılar gözüküyor. Banka uygulamalarına, iddia uygulamalarına giremiyorum gibi gibi daha örnekleri arttırabilirim. Evde 3 telefon vae üçünde de aynı sorun. 3 telefon da Samsung. Pc de ise hiçbir sorun yok. Aynı sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Citos
Active Level 6
Galaxy A
Dediğiniz gibi hocam, fiber internetimiz var ama kullanamıyoruz. Ne evdeki telefonlar bağlanabiliyor ne televizyon ne beyaz eşya ne de bilgisayar hiç birisi ağa bağlanamıyor ama mobil veriyi açınca hiç bir sorun yok. Güvenli internet profilinizi iptal edin belki düzelir.

View solution in context

7 Comments
Citos
Active Level 6
Galaxy A
Evde internet sağlayıcınız kim?
0 Likes
Mustafa318
Active Level 1
Galaxy A
Turkcell Superonline Fiber
Citos
Active Level 6
Galaxy A
Aynı sorunu bende 1 buçuk aydır yaşıyorum, benim servis sağlayıcı da Vodafone, mh arıyorum düzeliyor yarım saat sonra tekrar eski haline dönüyor. Güvenli internet profilinden olduğunu söylüyorlar.
Mustafa318
Active Level 1
Galaxy A
Ben de arıyorum modem güncellemesi yapıyorum şu an ağı unutup tekrar girin diyor ama nafile. İnternette biraz baktım senin dediğin gibi güvenli internet gibi bir şey demişler. Can sıkıyor artık ya wifi girmiyor mobil veri giriyor. Değişik
Solution
Citos
Active Level 6
Galaxy A
Dediğiniz gibi hocam, fiber internetimiz var ama kullanamıyoruz. Ne evdeki telefonlar bağlanabiliyor ne televizyon ne beyaz eşya ne de bilgisayar hiç birisi ağa bağlanamıyor ama mobil veriyi açınca hiç bir sorun yok. Güvenli internet profilinizi iptal edin belki düzelir.
Mustafa318
Active Level 1
Galaxy A
Bir denemek lazım. Çok teşekkür ederim yazdığın için 🙏
Citos
Active Level 6
Galaxy A
Rica ederim, inşallah çözüm olur sizin için. 😊