cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

VİRÜS

(Topic created on: 01-17-2025 10:44 PM)
260 Views
newsenes1
Active Level 6
Options
Galaxy A

TELEFONUMDA VİRÜS OLDUĞUNDAN ŞÜPHELENİYORUM TELEFONCUYA GÖTÜRMELİMİYİM 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba MehmetCeylan45,

Samsung tarafından onaylı olmayan resetleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Bu tür yetkisiz işlemler, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakabilir. Bilgilerinizi yedekledikten sonra Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. 

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz; https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/ 

Teşekkürler. 
MOD

View solution in context

0 Likes
21 Comments
ienes
Expert Level 1
Galaxy A
Ayarlar > cihaz bakımı > uygulama koruması > telefonu tara diyerek tarama yapabilirsiniz
YağızA255G
Active Level 6
Galaxy A
Olaya dair ekran görüntüleri atarsanız daha anlaşılır bir şekilde sorununuzu forum olarak çözebiliriz
newsenes1
Active Level 6
Galaxy A
Benim haberim olmadan telefonumdaki sosyal medya hesaplarıma girilmiş benim hakkımda yalan yanlış paylaşım yapıldı
0 Likes
YağızA255G
Active Level 6
Galaxy A
Hocam herhangi bir linke tıkladınız mı
0 Likes
newsenes1
Active Level 6
Galaxy A
Yok kral yapmadım sıfırlasam düzelir mi
0 Likes
YağızA255G
Active Level 6
Galaxy A
Google ve diğer kullandığın bütün hizmetlerdeki kayıtlı şifrelerini yeni şifre ile sıfırla, gerekirse 2 Adımlı Doğrulama aç daha da güvenli olur. Sıfırlamak faydalı olacaktır, telefon rahatlar ve virüs de girdiyse sıfırlama işlemiyle silinebilir.
newsenes1
Active Level 6
Galaxy A
Kral bazı virüsler silinmiyor diye biliyorum
YağızA255G
Active Level 6
Galaxy A
Kral viruslerle ilgili pek bilgim yok yinede yardımcı olduysam ne mutlu bana 😊
0 Likes
GLX120
Active Level 7
Galaxy A
Belki virüs girmemiştir onun yerine hesaplarınızda çalınmış olabilir, sıfırlamakta ve şifreleri değiştirmekte fayda var.🙏
0 Likes