KızılşahiN
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-04-2024 07:00 PM in
Galaxy A
Merhaba arkadaşlar A34 5G telefonumda uzun zamandır kilit ekranındaki 'acil aramalar' acılıp kendiliğinden 911 ve 112 arıyordu ve ne yaptıysam kapatamadım. Bugünde Samsung destek ekibinden destek istedim ve smart tutors uygulaması uzaktan bağlantı sağladılar ve çözüme ulaşamadık servise gitmem gerektiği söylendi buraya kadar herşey tamam. Sonra telefonum dondu kaldı ne yaptımsam yanıt vermiyor. Tuşa basıyorum kapatma ekranı geliyor ama kapatmıyor. Hemen simkartları çıkardım. Sonra uzunca kapatma tuşuna bastım ve telefon kapandı açıldı tabi bu süreç 2 saat sürdü. Uzak bağlantı sonrası bilgilerimin çalınması ihtimali nedir. Çünkü tek çalışan tepki veren parmak izi oldu. Ve buna uzak bağlantıda tüm yetkiyi verdiğim için samsung tutor sebeb olmuş olabilir mi? (#samsung#) duy sesimi
5 Comments
KızılşahiN
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-04-2024 07:01 PM in
Galaxy A
Ve sonrası telefonu kurmamda yine 2 saatimi aldı hala daha tam kurabilmiş değilim
HalidErdoğan
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-04-2024 07:09 PM in
Galaxy A
Bilgilerinizin çalınacağını zannetmiyorum, Uzaktan Bağlantı sonrası çok nadir de olsa bu hata oluşmuş olabilir.
SukruCil
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-04-2024 07:12 PM in
Galaxy A
Öyle bir durum olacağını zannetmiyorum örnek veriyorum olsa bile çağrılar zaten kayıt altına alınıyor samsungun müşteri temsilcisiyle görüşürken kayıt altına alınır eğer anormellik sezersen cıhazı sıfırla öyle durum oldu diyelim gidip mahkemeye başvurabilirsin
zeto
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-04-2024 07:17 PM in
Galaxy A
Samsung turkiye işlem yaptığı için bilgi çalınması olmaz cihaz
KızılşahiN
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-04-2024 07:26 PM in
Galaxy A
Telefon çöktü sandım ilkte ne kapanıyor ne açılıyor. Bilgi çalınmasınmasın telefonun çökmeside önemli değil. Garantili yeni telefon yapılır. Ama bilgiler çalınırsa banka hesapları gider.