Resolved! Solved

Original topic:

Uyku moduna aldığım ve arka planda çalışmasın..

(Topic created on: 07-02-2020 01:57 AM)
386 Views
Anlıyorum
Active Level 6
Options
Galaxy A

Merhabalar arkadaşlar telefonumda kullanmadığım uygulamalar ya da sadece girdiğim zaman çalışmasını istediğim uygulamaları uyku moduna aldım ve ayarlardan arka planda çalışmasın diye seçeneği de işaretledim ama hala kullanmadığım uygulamalar arka planda çalışıyor ve bu da tabii ki de pil ömrünü azaltıyor bunun sebebi nedir ve ya yapabilecek olduğum başka bir şey var mı Kısaca örnek vereyim mi fit uygulaması kullanıyorum arka planda çalışmasını kapattım Uyku moduna da aldım ve genelde telefonu elimden bırakacak olduğum zaman optimizasyonda gerçekleştiriyorum ama hala arka planda mi fit uygulaması çalışıyor Ve rem tüketiyor bu normal mi?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Anlıyorum,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Galaxy A
durmaya zorlayabilirsiniz eğer hala çalışıyorsa
0 Likes
Anlıyorum
Active Level 6
Galaxy A
evet o bir seçenek ama mantıklı düşünürsek uyku modun da olan bir uygulama ben açmadığım halde neden aktif olur ki?
0 Likes
jorrem
Active Level 3
Galaxy A
aynı sorunu mi fitte bende yaşadım. 2.1 ile derin uyku geldi. derin uykuya alınca çalışan hizmetlerde görünmüyor. ama bu seferde etkin olmayan uygulamalardan kontrol edince devre dışı bırakılmış görünüyor.
0 Likes
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Anlıyorum,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes