- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-02-2020
01:57 AM
(Last edited
07-02-2020
01:57 AM
by
User0000005
) in
Merhabalar arkadaşlar telefonumda kullanmadığım uygulamalar ya da sadece girdiğim zaman çalışmasını istediğim uygulamaları uyku moduna aldım ve ayarlardan arka planda çalışmasın diye seçeneği de işaretledim ama hala kullanmadığım uygulamalar arka planda çalışıyor ve bu da tabii ki de pil ömrünü azaltıyor bunun sebebi nedir ve ya yapabilecek olduğum başka bir şey var mı Kısaca örnek vereyim mi fit uygulaması kullanıyorum arka planda çalışmasını kapattım Uyku moduna da aldım ve genelde telefonu elimden bırakacak olduğum zaman optimizasyonda gerçekleştiriyorum ama hala arka planda mi fit uygulaması çalışıyor Ve rem tüketiyor bu normal mi?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-02-2020 07:36 AM in
Galaxy AMerhaba Anlıyorum,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-02-2020 02:01 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-02-2020 02:03 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-02-2020 02:25 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-02-2020 07:36 AM in
Galaxy AMerhaba Anlıyorum,
Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Teşekkürler.
MOD