cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Uygulama taşıma ve mesaj gecikmesi

(Topic created on: 02-22-2023 01:56 PM)
GaalaxyA20
Active Level 4
Options
Galaxy A
Selamun aleyküm arkadaşlar a20 kullanıyorum mesaj gönderiyorum bazen çok geç gidiyor bazen se hiç gitmiyor yeniden başlatıyorum biraz uğraşıyorum anca gidiyor mesaj bu sorun arkadaşım da a31 var onda da mevcut ben cihazı sıfırlayarak aldım...Diğer bir sorunum ise 64 GB Micro sd ye taşınabilir olan uygulamaları taşıyorum ama böyle bir saçma bir iş görmedim örneğin uygulama 2 GB ben uygulayı sd karta taşıyorum ama dahili depolama halen aynı miktarı gösteriyor normalde artması lazım diğer cihazlarda nasıl bilmiyorum ama bu şekilde bakınca Micro sd yi fotoğraf ve video yükleme haricinde boşuna almış oluyorum şahsen ben videolarımı one driveda atarım daha güvenli bütün uygulamaları da taşıyamıyorum Samsung buna bir el atmalı 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba GaalaxyA20,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Emmi_S22Plus
Active Level 7
Galaxy A
SMS için Samsung mesajı varsayılan yap, Sohpet özellikleri olmadan KullanScreenshot_20230222_164943_Messages.jpg
GaalaxyA20
Active Level 4
Galaxy A
Maalesef bende Sohbet ayarları yok arattım bulamadım
Emmi_S22Plus
Active Level 7
Galaxy A
mesaj uygulamasının kendi ayarlarında yok mu? Screenshot_20230222_170205_Messages_1000003781_1677074525.jpg
GaalaxyA20
Active Level 4
Galaxy A
Maalesef görünmüyor Screenshot_20230222-170630_Messages.jpgScreenshot_20230222-170716_Messages.jpg
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba GaalaxyA20,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes