Original topic:

Uygulama kilidi

(Topic created on: 01-19-2026 05:51 PM)
263 Views
useerr112233
Active Level 3
Options
Galaxy A

Merhaba. Fotoğraflarımı şifrelemek istiyorum. Güvenli klasöre tek tek aktarmak biraz uzun geliyor. Farklı bir yöntem veya önerebileceğiniz güvenilir bi kilit uygulaması var mı?

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Cagan_S25FE
Active Level 9
Galaxy A
Hocam, uygulamayı gizleyebilirsiniz.😊🙏

View solution in context

Solution
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy A
Gizleme yapılabilir ama güvenli olmaz, güvenli klasör daha güvenli

View solution in context

Solution
XVOID
Expert Level 3
Galaxy A
​Toplu Taşıma: Galeriye gir, taşımak istediğin ilk fotoğrafın üzerine basılı tut ve parmağını kaydırarak tüm fotoğrafları hızlıca seç. Sağ alttaki "Diğer" (üç nokta) menüsünden "Güvenli Klasör'e Taşı" de. Cihaz hepsini arka planda hızlıca aktaracaktır. ​Alternatif (Google Fotoğraflar): Eğer farklı bir uygulama istersen, telefonunda yüklü olan Google Fotoğraflar içindeki "Kilitli Klasör" özelliğini kullanabilirsin. ​Dış Uygulama: Marketten illa uygulama indireceksen, en güveniliri Keepsafe uygulamasıdır.

​En güvenli ve sistemle en uyumlu yöntem Samsung'un kendi Güvenli Klasör özelliğidir.

View solution in context

Solution
Efe_A33
Active Level 10
Galaxy A
Galeri de fotoğraf albümleri kilitleme yapılıyor,
Galeri hakkından sürüme birkaç kez tıkladığında gallery labs açılıyor oradan Album entry-lock bölümü açıp galeri uygulaması yeniden başlat daha sonra albümü basılı tutup lock album diyebilirsin bunu yapmak istemezsen güvenli klasör de olur.

View solution in context

13 Comments
Solution
Cagan_S25FE
Active Level 9
Galaxy A
Hocam, uygulamayı gizleyebilirsiniz.😊🙏
useerr112233
Active Level 3
Galaxy A
Mantıklı. Teşekkürler🙏
Cagan_S25FE
Active Level 9
Galaxy A
Sağ olun, çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.
useerr112233
Active Level 3
Galaxy A
İşaretledim 🫡🫡
Solution
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy A
Gizleme yapılabilir ama güvenli olmaz, güvenli klasör daha güvenli
useerr112233
Active Level 3
Galaxy A
Anladım😊 teşekkürler 🙏🙏
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim yardımcı olduysam 👍🏿
Solution
XVOID
Expert Level 3
Galaxy A
​Toplu Taşıma: Galeriye gir, taşımak istediğin ilk fotoğrafın üzerine basılı tut ve parmağını kaydırarak tüm fotoğrafları hızlıca seç. Sağ alttaki "Diğer" (üç nokta) menüsünden "Güvenli Klasör'e Taşı" de. Cihaz hepsini arka planda hızlıca aktaracaktır. ​Alternatif (Google Fotoğraflar): Eğer farklı bir uygulama istersen, telefonunda yüklü olan Google Fotoğraflar içindeki "Kilitli Klasör" özelliğini kullanabilirsin. ​Dış Uygulama: Marketten illa uygulama indireceksen, en güveniliri Keepsafe uygulamasıdır.

​En güvenli ve sistemle en uyumlu yöntem Samsung'un kendi Güvenli Klasör özelliğidir.

useerr112233
Active Level 3
Galaxy A
Evet ben de bunu yapmaya karar verdim. Sağolun bilgilendirmeniz için 🙏😊