- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Kiymetli dostlarim forumda bir arkadasimiz uygulama guncellemelerini paylasiyor. Simdi benim anlamadigim bu guncellemeler gelecekmi yoksa illa apk olarak bizimmi yuklememiz lazim? Mesela bir apk sitesinde samsung camera Android 11 icin yeni surum yayinlanmis ama bana boyle bir guncelleme gelmedi nasil oluyor bu ? Uretici samsung yaziyor apk detaylarinda ama guncellemelere bakiyorum gelen giden birsey yok ?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-11-2022 07:23 PM in
Galaxy AHayır, uygulamalara güncelleme gelecek zaten. Her uygulamanın Ayarlar kısmına bakın ve güncellemesini -gelmişse- yapın. Sürüm numarası yazıyor zaten, kontrol edersiniz.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-11-2022 07:11 PM in
Galaxy AÖncelikle şunu belirtmek isterim ki cihazınıza bilinmeyen kaynaklardan APK oyun uygulama dosya ve benzeri gibi bu tür şeyler yüklemeyin cihaz virüs kapar.
Uygulama Güncellemeleri her cihaza aynı güncellemeler gelmeyebilir veya kademeli olarak yayılabilir her cihaz aynı güncellemeyi almayabilir bu durum cihazınızın Android sürümüne göre ve cihazlar arasında yazılımsal ve donanımsal farklılıklar bulunduğundan dolayı değişiklik gösterebilir.
Teşekkürler.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-11-2022 07:16 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-11-2022 07:23 PM in
Galaxy AHayır, uygulamalara güncelleme gelecek zaten. Her uygulamanın Ayarlar kısmına bakın ve güncellemesini -gelmişse- yapın. Sürüm numarası yazıyor zaten, kontrol edersiniz.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-11-2022 07:28 PM in
Galaxy A