cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Uygulama atma sorunu

(Topic created on: 10-29-2024 03:59 AM)
144 Views
Kadir_19
Active Level 4
Options
Galaxy A

Arkadaşlar Galaxy A24 cihazı kullanmaktayım cihazım kasıyor diye sıfırladım yeniden yükledim yine yavaş değişen birşey olmad8 fakat uygulamadan oldum herşey güncel olmasına rağmen Facebook uygulamasından atıyor sürekli sorun neden kaynaklı olabilir uygulamayı sildim tekrar yükledim yine değişmedi 

12 Comments
EsesliA34
Active Level 6
Galaxy A
Cihaza Hard Reset Attınız mı
Kadir_19
Active Level 4
Galaxy A
Knk cihazı fabrika ayarlarına sıfırladım sadece
0 Likes
EsesliA34
Active Level 6
Galaxy A
Yeterli Olmuyor Eger Cihaz Çok Yavaşladıysa Sorunlar Çıkariyorsa.
Hard reset atmayı öneriyorum.
Cihazda gizli önbellek verileri dolmuştur
Kadir_19
Active Level 4
Galaxy A
Ama cihazı Ben normalden fabrika ayarlarına sıfırladım tüm verileri sildi ondan sonra tekrardan kurdum Bu sefer cihaz Facebook uygulamasında atıyor
0 Likes
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba EsesliA34,

Samsung tarafından onaylı olmayan resetleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Bu tür yetkisiz işlemler, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakabilir. Bilgilerinizi yedekledikten sonra Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. 

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz; https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/ 

Teşekkürler. 
MOD

EsesliA34
Active Level 6
Galaxy A
Facebook ön belleğini silin cihazı kapatıp açın tekrar deneyin sorun düzelecektir. Güncel oldugundan emin olun.
Kadir_19
Active Level 4
Galaxy A
Hepsini denedim Ne yazık ki olmadı
0 Likes
EsesliA34
Active Level 6
Galaxy A
Düzelmesi gerekirdi. Son çare yedekleyip hard reset atmak
Kadir_19
Active Level 4
Galaxy A
Reis Bir de şu bir sorun mu var yani Bu cihazı ben çok yormam Çok oyun oynamam fazla da kullanmam Ona rağmen aldığım günden beri cihaz feci şekilde berbat ve yavaş uygulama aralarında gezerken takılmalar uygulamadan çıkma Hani animasyon sorunu var cihazda sanki bu neden kaynaklanabilir bu durum
0 Likes