cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Usb

(Topic created on: 05-28-2020 06:31 PM)
2095 Views
blackboyy
Active Level 1
Options
Galaxy A

Merhaba USB kablo ile pc ye baglanamiyorum kabloyu taktigimda sadece sarj oluyor telefon sorunu nasil cozebilirim ?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba ben Bolt!

Telefonu Bilgisayara bağladığınız zaman bildirim paneline "Dosya Aktarımı için USB" diye bir seçenek çıkması gerekiyor. Eğer çıkmıyorsa Telefon ayarlarına girin ve aşağıda ki adımları takip edin.

"Ayarlar > Telefon hakkında > yazılım bilgileri > yapım numarası (üstüne 7 defa hızlı tıklıyoruz) sizden şifrenizi girmenizi istiyecektir, şifrenizi girdikten Geliştirici modu açılacaktır.

Bir geri gelip en aşağıdan "geliştirici modu" tıklıyoruz. karşınıza gelen ekranda aşağılara kaydırıp "Varsayılan USB yapılandırması" buluyoruz açıyoruz karşımıza gelen menüden "Dosya Aktarımı " seçiyoruz.

bütün bu işlemlerin sonunda sorununuz çözülecektir.

Her şekilde durum aynı ise samsung members üzerinden hata raporu gönderin sorunuzu açık, net ve anlaşılır bir şekilde anlatın.
"Samsung Members > yardım alın > geri bildirim gönder > hata raporları"

View solution in context

0 Likes
Solution
Galaxy A
ayarlar - telefon hakkında - yazılım bilgileri - yapım numarasına ard arda sürekli basarak geliştirici olun sonra tekrardan ayarlar menüsüne gelin şimdi geliştirici seçecekleri menüsü çıkmış olacak ona basın ve buradan usb hata ayıklamayı açın telefonu yeniden BAŞLATIN ve tekrar deneyin teşekkürler 😊🙏

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Galaxy A
Merhaba
bilgisayarın telefonu görmesi için bir usb kablo ile telefonu bilgisayara bağlayın.Quick paneli(bildirim paneli)açın orda ss de olan şey çıkacak ona tıklayın.ve tıkladıktan sonra usb dosya paylaşımı yapın
0 Likes
blackboyy
Active Level 1
Galaxy A
orjinal usb kablosu ve baska kablolor ile denedim ek te bellirttiniz olay olmuyor sadece sarj oluyor yaziyor
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
#NAZİFJ810 Dediği doğrudur. kullanıcımızın dediği şekilde ayarlayın sorun çözülecektir.

Ayrıca (Bu açıklamayı çözüm olarak işaretlerseniz diğer kullanıcılarda faydalanabilir).

#NAZİFJ810F sende bir daha ki yorumlarımda parantez içinde yazdığım cümleyi yazarsan daha hoş olur. "Çözüm kabul ederseniz beni sevindirirsiniz" gibi yazanlar var ve bu hoş değil. Burası bir yarış yeri değil burda amaç yardımlaşma bunu da belirtmek istedim.
Galaxy A
Tekrardan merhaba bi yol daha göstericem inşallah olur.

Şimdi ayarlardan telefon hakkında yazılım bilgileri ve yapım numarasına 7 8 defa basın geliştirici seçenekler açılacaktir.Şimdi ayarların arama bölümüne usb yapılandırma yazıyorsunuz ilk gelene tıklıyorsunuz sizi bire yere aktaracak.ordan us yapılandırmaya tıklıyoruz
VE dosya aktarımına tıklayın sorun ÇÖZÜLECEKTİR.

AYRICA(BU AÇIKLAMAYI ÇÖZÜM OLARAK İŞARETLERSENİZ DİĞER KULLANICILARDA FAYDALANABİLİR.)
0 Likes
blackboyy
Active Level 1
Galaxy A
ilginiz icin tesekurler belirttiginiz adimlari denedim fakat sonuc ayni
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba ben Bolt!

Telefonu Bilgisayara bağladığınız zaman bildirim paneline "Dosya Aktarımı için USB" diye bir seçenek çıkması gerekiyor. Eğer çıkmıyorsa Telefon ayarlarına girin ve aşağıda ki adımları takip edin.

"Ayarlar > Telefon hakkında > yazılım bilgileri > yapım numarası (üstüne 7 defa hızlı tıklıyoruz) sizden şifrenizi girmenizi istiyecektir, şifrenizi girdikten Geliştirici modu açılacaktır.

Bir geri gelip en aşağıdan "geliştirici modu" tıklıyoruz. karşınıza gelen ekranda aşağılara kaydırıp "Varsayılan USB yapılandırması" buluyoruz açıyoruz karşımıza gelen menüden "Dosya Aktarımı " seçiyoruz.

bütün bu işlemlerin sonunda sorununuz çözülecektir.

Her şekilde durum aynı ise samsung members üzerinden hata raporu gönderin sorunuzu açık, net ve anlaşılır bir şekilde anlatın.
"Samsung Members > yardım alın > geri bildirim gönder > hata raporları"

0 Likes
Solution
Galaxy A
ayarlar - telefon hakkında - yazılım bilgileri - yapım numarasına ard arda sürekli basarak geliştirici olun sonra tekrardan ayarlar menüsüne gelin şimdi geliştirici seçecekleri menüsü çıkmış olacak ona basın ve buradan usb hata ayıklamayı açın telefonu yeniden BAŞLATIN ve tekrar deneyin teşekkürler 😊🙏
0 Likes
Galaxy A
eğer olmaz ise elinizde ki kablo sadece şarj kablosudur data özelliği yoktur. kablolar ikiye ayrılır şarj kablosu ve data kablosu olarak eğer bu iki özellik varsa hem şarj eder hemde dosya aktarımı yapar teşekkürler 😊
0 Likes